hhhh 0 Napisano Marzec 8, 2009 Jest taka możliwość. Mała ale zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 nawet przy dlugim cyklu 30 dniowym ?? a to bylo zaraz po @. bola mnie obydwa jajaniki ... jutro ide do ginekologa..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hhhh 0 Napisano Marzec 8, 2009 Aaa... zaraz po okresie... niee :D raczej nie możliwe... :D jeszcze jajeczko raczej do jajowodu nie zdązylo wejsc :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 nie ma takiej mozliwosci aby zajsc w dni nie plodne jest jedynie mozliwe ze owulacja sie przesunela nie ma jajeczka nie ma ciazy to chyba jasne :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 dzieki za wpisy :) mam miec okres na 9-10 i sie boje ze go nie bedzie..:/ a te bolace janiki to moe byc przeziebienie ?? albo cos takiego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 zaraz po okresie mozna zajsc ale przy krotkich cyklach np 24dni cyklu owulacja jak wiadomo ok 14dni wczesniej co daje nam 10dc a jesli okres trwa np 6 dni to zaraz po nim sa dni plodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 mi okres trwa 6 dni a cykl mam 30-31 dniowy to chyba nie ma u mnie szansy na tak szybka owulacje :) uff troche mi ulzylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 w ogole na dni plodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 i pamietaj ze okres po @ jest okresem wzglednie nie plodnym co oznacza ze moze sie zmieniac i nie daje pewnosci ,natomiast przed @ zawsze jest okres nieplodny zaczyna sie 3-go dnia po owulacji i trwa do @ ale i tutaj musisz miec pewnosc ze byla owulacja a 100% pewnosc da ci jedynie monitorowanie cylku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 jesli cykl sie nie zmienil to nie ma ile dni po @ sie kochalas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 tak, stram sie liczyc, zdecydowalam sie na to po dlugich miesiacach liczenia..:) a teraz oczekuje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 7 lutego mi sie zaczal a 12 juz sie skonczyl a do stosunku doszlo 14 lutego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 zyczeaby to jednak nie bylo to kiedy @ ma przyjsc ? moze bol jajnikow spowodowany jest owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 na 9-10 to raczej nie jest owulacja.. trwa to juz kilka dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 jesli cykl bedzie 30dniowy to nie ma szans na ciaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 na przyszlosc zapamietam ze lepiej przed niz po :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 nom jutro juz bedzie 30 dzien cyklu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 mozesz zrobic test teraz gdybys zaszla napewno juz pokaze bedziesz spokojna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 wiec bol jajnikow moze byc spowodowany nadchodzaca @ ale mozesz dla pewnosci pojsc do lekarza :) sprawdzic czy wsztko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emamcia 0 Napisano Marzec 8, 2009 napisz czy @ przyszla :) bede zagladala :) pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widocznie pozwoliłaś na to Napisano Marzec 8, 2009 a od kiedy to w ciąży bolą jajniki??? Chyba że masz pozamaciczną rozwijającą się w jajowodzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 no czytalam na forach ze czasem bola..:) dobrze napisze :) a do lekarzra jutro sie wybieram to nie bede kupowala testu narazie, kupie jak @ sie spozni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 ale ,mysle ze jest jeszcze mniejsz szansa bo nie doszlo do erekcji w srodku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 dziekuje za odpowiedzi odezwe sie jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kluska 0 Napisano Marzec 8, 2009 nie doszło do erekcji ? o matko. Ciekawe jak przebiegał ten stosunek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 8, 2009 Kluska naucz sie czytac najpier dokladnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kluska 0 Napisano Marzec 8, 2009 olala, naucz się odrózniać erekcję od ejakulacji :) zanim przerobisz praktykę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olalalala 0 Napisano Marzec 9, 2009 Dobra dobra ale wiesz o co chodzilo ;P dzisiaj bylam u ginekologa i powiedziala ze wszytko jest ok ... potem wrocilam do domku i zrobilam test i byl negatywny ..:) to teraz tylko czekam na @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziok 0 Napisano Marzec 9, 2009 mam pytanie... czy jak po tygodniu zabaw z chlopakiem dostalam okresu a teraz mi sie spoznia to moge byc w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach