Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

Czy jest MOZLIWE zajscie w ciaze po stosunku w dni nie plodne??

Polecane posty

Jest taka możliwość. Mała ale zawsze.

nawet przy dlugim cyklu 30 dniowym ?? a to bylo zaraz po @. bola mnie obydwa jajaniki ... jutro ide do ginekologa..:/

Aaa... zaraz po okresie... niee :D raczej nie możliwe... :D jeszcze jajeczko raczej do jajowodu nie zdązylo wejsc :p

nie ma takiej mozliwosci aby zajsc w dni nie plodne jest jedynie mozliwe ze owulacja sie przesunela nie ma jajeczka nie ma ciazy to chyba jasne :) pozdrawiam

dzieki za wpisy :) mam miec okres na 9-10 i sie boje ze go nie bedzie..:/ a te bolace janiki to moe byc przeziebienie ?? albo cos takiego??

zaraz po okresie mozna zajsc ale przy krotkich cyklach np 24dni cyklu owulacja jak wiadomo ok 14dni wczesniej co daje nam 10dc a jesli okres trwa np 6 dni to zaraz po nim sa dni plodne :)

mi okres trwa 6 dni a cykl mam 30-31 dniowy to chyba nie ma u mnie szansy na tak szybka owulacje :) uff troche mi ulzylo ;)

i pamietaj ze okres po @ jest okresem wzglednie nie plodnym co oznacza ze moze sie zmieniac i nie daje pewnosci ,natomiast przed @ zawsze jest okres nieplodny zaczyna sie 3-go dnia po owulacji i trwa do @ ale i tutaj musisz miec pewnosc ze byla owulacja a 100% pewnosc da ci jedynie monitorowanie cylku

jesli cykl sie nie zmienil to nie ma ile dni po @ sie kochalas ?

tak, stram sie liczyc, zdecydowalam sie na to po dlugich miesiacach liczenia..:) a teraz oczekuje :/

zyczeaby to jednak nie bylo to kiedy @ ma przyjsc ? moze bol jajnikow spowodowany jest owulacja?

mozesz zrobic test teraz gdybys zaszla napewno juz pokaze bedziesz spokojna :)

wiec bol jajnikow moze byc spowodowany nadchodzaca @ ale mozesz dla pewnosci pojsc do lekarza :) sprawdzic czy wsztko ok

Gość widocznie pozwoliłaś na to
a od kiedy to w ciąży bolą jajniki??? Chyba że masz pozamaciczną rozwijającą się w jajowodzie :)

no czytalam na forach ze czasem bola..:) dobrze napisze :) a do lekarzra jutro sie wybieram to nie bede kupowala testu narazie, kupie jak @ sie spozni :)

ale ,mysle ze jest jeszcze mniejsz szansa bo nie doszlo do erekcji w srodku:)

nie doszło do erekcji ? o matko. Ciekawe jak przebiegał ten stosunek :D

olala, naucz się odrózniać erekcję od ejakulacji :) zanim przerobisz praktykę :)

Dobra dobra ale wiesz o co chodzilo ;P dzisiaj bylam u ginekologa i powiedziala ze wszytko jest ok ... potem wrocilam do domku i zrobilam test i byl negatywny ..:) to teraz tylko czekam na @ :)

mam pytanie... czy jak po tygodniu zabaw z chlopakiem dostalam okresu a teraz mi sie spoznia to moge byc w ciazy??