Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktotktotktot

CZOPEK DLA 2 LATKA I BÓL!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ktotktotktot

CZY MOŻNA USZKODZIĆ DZIECKU ODBYT PRZY PODANIU CZOPKA ? OD 2 DNI DZIECKO SKARŻY SIE NA BÓL ODBYTU WLĄSNIE PO CZOPKU?

Gość ktotktotktot
czy ktoś moze odpowiedzieć?

Gość raczej nieee
a nie ma moze zaparcia?

Gość ktotktotktot
no właśnie miał tem. 40 stopni i na sile byl wlożony bo sie bałi płakal a teraz jak siedzi to co jakiś czss płacze i mówi że go pupa boli:(

Gość raczej nieee
może skojarzył tego czopka że mu tam wsadziłaś i tak tylko mówi że to było na ból albo daje Ci znać żebyś już nie wsadzała...Wyraźnie mówi,jesteś w stanie zrozumieć że go na pewno boli?

Gość a moze ma zaparcie i zatardzen
i dlatego odczuwa taki ból.

Gość gośćAgnieszka
Witam. Odswieżę temat. Córka prawie 3-letnia miała gorączkę. Pisaliśmy jej syrop, a na wieczór szopek na grzbiecie gorączki. W sumie przez 2 dni dostała 2 szopki. Teraz ma rozwolnienie i strasznie płacze jak robi kupę. Pomóżcie, myślę, że ten ból to przez czopki, kojarzę sama ten dyskomfort, Szczepanów w odbycie jak byłam mała. Potrafi mi ktoś doradzić jak pozbyć się tego bólu? Dzięki z góry.

Gość gość
a po co wsadzasz czopki ???? to jest najgorsze obrzydlistwo na świecie. Nie możesz podać syropu na gorączkę ? i mając takie problemy z synem teraz podałaś czopka jeszcze córce ? kobieto co ty masz w głowie ???

Gość gośćAgnieszka
To żeś mi pomogła... W głowie mam mózg, a Ty? Syrop nie pomógł, a gorączka była wysoka prawie 40 stopni. Wiem, że czopek to ostatecznosc i tak właśnie tą sytuację potraktowałam. Czopek zbił gorączkę jednak pozostało to co napisałam wcześniej.

Gość gośćAgnieszka
Po drugie podpielam się tylko pod temat.

Gość gość
Ja zawsze małemu smaruje tłustym kremem wejście o***tu i dopiero wkladam czopka. Wtedy nie jest to taki dyskomfort.

Gość gośćAgnieszka
Dzięki za wskazówki. Tylko jak jej teraz pomoc?

Gość gość
Teraz to juz nic nie zrobisz. Moja 6 latka tez zawsze po czopku płacze,ze boli ja pupka.Moze dziecko ma po prostu podrażnione wejście o***tu od rozwolnienia?

Gość gośćAgnieszka
Może i tak. Dzięki za pomoc. Póki co glaskamy ją, śpi, a jutro do lekarza. Dziękuję.