Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada.......

bende miała czworaczki

Polecane posty

Gość czopki glicerynowe
ale super ciesz sie dziewczyno i nie przejmuj za jednym zamachem i z glowy...na poczatku bedzie ciezko bo jedno zasnie a drugie sie obudzi ale za to jak podrosna to bedzie super poza tym bedziesz miala duuuuzo wnuczat...gratuluje raz jeszcze zycze duzo zdrowka i szczescia

Gość Ada.......
dziękuje wam ,troche a nawet bardzo ,bardzo mnie to przeraża ,mąz sie cieszy odrazu zapowiada ze weżmie długi urlop po porodzie żeby nam pomóc,bedzie cięzko musze kożystac ze snu puki moge .

Gość o la la
Na klawiaturze n i d nie leżą obok siebie, więc już się nie tłumacz, że ci klawiatura szwankuje. Żeby było czytelnie (i inni nie mieliby powodu do darcia z ciebie łacha), wystarczyłoby napisać bez polskiej czcionki, czyli: bede. A tak w ogóle, to w którym jesteś tygodniu? Jak twój lekarz widzi twoją ciążę? Nie ma żadnego ryzyka? Czwórka to dość sporo. Z reguły takie ciąże obarczone są wieloma problemami i wcześniejszym porodem. Moja koleżanka była w ciąży z trojaczkami, dziewczynkami. Urodziła we wrześniu - wcześniej o 12 tygodni. Przykra sprawa, ale tylko jedna córeczka żyje. Pozostałe dwie dziewczynki rozwijały się nieprawidłowo, miały jakieś wady i w trakcie ciąży dzielono laserem łożysko (w Łodzi), aby te dwie chore siostry nie zabierały krwi i składników odżywczych tej jednej, która była zdrowa i miała szanse przeżyć. Smutne to, ale i takie rzeczy ludziom się przytrafiają. Dbaj o siebie i cały czas bądź pod opieką lekarza.

Gość do ady.......
Klaudia.P czy to twoje nowe wcielenie, ten styl pisarski bardzo do ciebie pasuje? a co z twoją ciążą bliźniaczą????

Gość ojojoj prowokacja .....

Gość do ady.......
no to jak z tą twoją ciąża?

Gość do ady.......
a ja wytrwale czekam...

Gość Ada 2
Zastanawia się co odpisać - nawet nie napisała nic bliżej, w którym jest tygodniu ciąży itp. Wiem, że na początku ciąży bardzo trudno dojrzeć nawet bliźniaka (często jeden chowa się za drugim), a co dopiero sokole oko lekarza Ady, które wypatrzy 4 zarodki! Geniusz normalnie! I to w niedzielę wypatrzył, kiedy nawet prywatni ginekolodzy nie przyjmują;) Może zbyt mocno świętował dzień kobiet (o ile pracował w dzień wolny) i tak mu się popitoliło w oczach, jak patrzył na monitor USG.

Gość do ady.......
no chyba trafiłam w 10! troll zidentyfikowany, tym razem poczwórnie się rozmnaża... coraz szybciej jesteś identyfikowana! Kobieto tracisz fason! A wogóle to się połóż już spać, bo rano do szkoły nie wstaniesz, bo BENDZIESZ niewyspana {cześć}

Gość tinturintu
no i oklamala mnie ada vel klaudia po raz kolejny:)

Gość ale wiecie co
za chwile napisze tu koleżanka ady, że ją zdenerwowały wasze wypowiedzi,tak, że leży w szpitalu i to w stanie krytycznym! Klaudia ma fantazje, ręczę za nią (tzn jej pierdoły)

Gość tinturintu
albo wklei jej zdjecie i kaze nam sie modlic...albo zalozy nowy topik z lepszym pomyslem:)

Gość ciekawskadziewucha
niewiadomo czy gratulowac czy współczuć :p Chyba jednak pogratuluję bo mimo trudów z tym związanych to jednak poczwórne szczęście :)

Gość ale wiecie co
sledze, sledze nowe topiki, Klaudia gdzieś tam czuwa! tylko czemu nam tu nie nalbuzgała, tak zwyczajnie odeszła, jestem niepocieszona... ;)

Gość tinturintu
Klaudio....nie psuj zabawy ,wymysl cos ciekawego..nudno tu:(

Gość ale wiecie co
ja tez prosze, prosze dawaaaaaaaaaaaaaj! nudą wieje!