Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamcia_rocznik_87

ząbkowanie co jeszcze zrobić

Polecane posty

Gość Mamcia_rocznik_87

córcia właśnie ząbkuje, mamy żel bobodent, gryzaczki do schładzania... jakie macie jeszcze sposoby na ząbkowanie?

Gość viburcol

Gość co jej jest
zel tez z lodowki i viburcol koniecznie

Gość Mamcia_rocznik_87
up

Gość 666666666666666666666666666666
od czasu do czasu daje dziecku czopek przeciwbólowy. wtedy kiedy już nic nie pomaga, a dziecko dostaje ciężkiej histerii. takiej że nie idzie nijak uspokoić. paracetamol 80 mg

Gość ja ja ja
ŻEL BOBODENT, CZOPEK VIBURCOL A NA NOC SYROP PRZECIWBLOWY TYPU PANADOL, NUROFEN... możesz tez delikatnie masować jej dziąsełko swoim palcem. U nas to pomagało

Tak jak ktos wczesnie napisal-najlepszy jest zel Baby Orajel.Jeston ze srodkiem znieczulajacym i dlatego bardzo szybko zaczyna dzialac:)

Gość mamaMARTYNKI
dobry żel jedt DENTINOX niemeicki żel który zawiera lidnokaine kosztuje ok 25 zł ale naprawde dobry jest, moja córka spi po nim cała noc

ja dawalam malemu w dzien skorke z chlepa albo pietke do gryzienia i pomagalo, sa takze w aptekach takie nakladki na palec do masowania dziecku dziasel

Gość Mamcia_rocznik_87
też chciałam spróbować z chlebkiem ale w tej wczorajszej histerii wszystkim rzucała. Dziękuje za odpowiedzi, kupimy inny żel i zrobiłam w lodówce zapas gryzaków, to najbardziej pomaga. wszelkiego rodzaju syropy, czopki itp użyje dopiero po konsultacji z lakarzem, mam nadzieje że jutro uda mi się dostać do przychodni

popieram zel dentinox. Zawiera lidokainę i naprawdę jest skuteczny. Mój synek po nim zasypia spokojnie.

Gość megus
a ja polecam homeopatyczne kuleczki do rozpuszczenia w wodzie - chamomilla vulgaris