Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąka luksusowa

Ubieracie się elegancko czy tak bardziej na luzie?

Polecane posty

Gość mąka luksusowa

Jaki styl lubicie? ;) Ja ubieram lubię bardziej eleganckie ciuchy, tzn. nie jakieś komplety typu garsonka+ spódnica ale takie żakiet i jeansy pasujące do niego ;) Swetry czy bluzki też bardziej w eleganckim stylu. Mam 20 lat :)

Gość ambiwalenccja
ja uwielbiam ubierac sie elegancko... Spodnica elegancki sweterek.. :D

A ja na sportowo cale zycie ganiam :-D Zalozenie sukienki to dla mnie horror :-O Jesli juz, to eleganckie spodnie i zakiet.

Gość ja ubieram sie elegancko
mloda jeszcze jestem ale jakos lepiej sie czuje w eleganckich sweterkach, spodnicy itd. :) Po domu chodze na sportowo, tzn dresik

Gość ja sie ubieram
raczej tak na luźno np. do szkoły. Jak wymaga tego sytuacja to na elegancko i też sie dobrze czuje, sukienki tylko od okazji chyba że jest naprawde ładna i nadaje sie na co dzień i w spódniczkach też lubie chodzic tylko czasem ma takie wrażenienie że sie nie umiem ładnie ubrac i to nie zależy od tego że niemam kasy (bo mam) ale poprostu tak mam jak widze dziewczyne która jest ładniej ubrana i później sie zastanawiam dlaczego ja na to nie wpadłam sie tak ubrac

Nie kazdy ma styl, ja niestety tez nie :-(

Gość ilootek22
elegancko i kobieco uwielbiam szpilki, satyne i zlota dyskrena bizuterie nie lubie plaskich butkow, swetrow, bluz, T-shirtow, jesli jeansy to tylko idealnie dopasowane i do super butkow:) kocham spodnice i sukienki:) chociaz zdaje sobie sprawe,ze dla niektorych moge wygladac jak pani z urzedu tudziez wesela ale ja sie tylko w takich ubraniach czuje dobrze

Gość martaKa
na luzie,i tak już zostanie:)