Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta90

Problem z męzem

Polecane posty

Gość Samanta90

Witam wszystkie kobiety które maja ten sam problem co ja mianowicie Przed moim mężem miałam innych partnerów w sexsie . A on nie miał zadnej orócz mnie z początku mu to nie przeszkadzało puzniej wynikły problemy takie jak dowiadywanie sie szczegółów z moich współżyc z innymi zaczeło go to boleć że nie byłam jego pierwszą ... Puzniej zaczynał o tym coraz cześciej mówić zaczeły sie kłótnie wypominania typu ze oni sa lepsi niż on że oni mi dali więcej przyjemnośći ale to nie wszystko teraz mówi że ma marzenie że chce to zrobić z dziewicą(oczywiście juz nie ze mna) i jak mu mówie ze nie to mówi że go nie kocham i nie chce żeby spełnij swojego marzenia ... Doradzcie mi coś bo wariuje niewiem co mam zrobić czy mu pozwolić czy nie . co byś cie zrobiły i jak to widzicie??? proszę pomóżcie mi .

Gość ciekawskadziewucha
z facetami same problemy

po pierwsze to nie temat do ciąża poród macierzyństwo ... a po drugie to słabiutka prowokacja

Gość a jaka w tej jego fantazji
jest twoja rola? bo nie kumam masz się zaczaić z bejsbolem na jakąś dziewicę, ogłuszyć ją i przywlec mu do łóżka? sorry ale trzeba było nie brać na męża takiej pierdoły...

Gość ltinturintu
Klaudia?czy Samanta?

Gość Samanta90
No wiem ze to o ciązy i też zmienilo sie bo 3 miesiące temu urodziłam syna i on też sie zmienił przeszkadza mu mój rozmiar pochwy i ze zmalały mi cycki to tez jest problemem ...

Gość coś mi sie nie podobasz
chyba na trolla stawiam

Gość dorcia33
No jasne zafunduj mu prostytutke!!Nie potrafisz rozmawiac z facetem?!!Dajesz sobie wejsc na glowe-porazka!!

Gość dorcia33
Kopnij go w 4 litery!! To dzieciak nie facet jak dla mnie!

Gość iiiiiiiii
klaudia! kochana! tak szybko sie zniechęcasz, a moze jednak ktoś ci jeszcze uwierzy, pisz dziewczynko, pisz