Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to może się udać

czrne brwi, czarne oczy + blond włosy

Polecane posty

czy to może się udać?

keira knightley miała kiedyś blond włosy pry czarnych brwiach... kojarzycie może.. i chyba emma watson też

Gość lepiej nie
wole ciemnowlose piekności. a za ciemne oczy to juz wogole dlbym sie asce 'pociac' nie zmieniaj ideału :P

Gość eedwde
moja siostra ma jasne blond wlosy i czarniutkie brwi i wyglada dobrze.. ja mam wlosy ciemny blond kiedys zrobilam soebie henne i wygladalam tragicznie.. nie wiem moze to kwestia przyzywczajenia.. albo poprostu jej pasuje a mi nie.

tzn. mi się wydaje że nie pasuje połączenie ciemne brwi+ jasne oczy + jasne włosy ( najładniej takim dziewczynom w ciemnych włosach) ale chyba jak się ma całe oczy ciemne to zdarza się że pasuje.. tylko że nawet nie mam takich brązowych oczu żeby np. współgrały z blondem(np. jasnobrązowe oczy+ miodowe włosy) .. tylko są czarne jak węgle i brwi prawie też ale mają ładny długi łuk.. hmm.. to jestem skazana na ciemnybrąz ew. czerń? ;-)

Gość lepiej nie
ja nie mowie, że to bedzie wygladac tragicznie. na tym ostatnim zdjęciu wyglada nieźle. chociaż i tak wole kiree z piratów:D czemu tak zalezy ci na blond?

Gość buli kuli
Zależy jak jasne będą włosy,ale ciemnookie w blondzie wyglądaja super,dużo lepiej niż niebieskookie.

"lepiej nie" : w sumie to chyba powodzenie miałam większe... wiem przykra jestem... ale albo taka prawda, albo jeszcze zima się ciągnie.. z drugiej strony chcę tak się trochę "rozjaśnić", i jakoś zmienić image przed latem i studiami ;)

Gość buli kuli
Mnie się bardziej podobają czarne oczy i blond.Jakiego koloru masz włosy,bo możesz mieć trudności z uzyskaniem odpowiedniego koloru.

Gość lepiej nie
wiosna dopiero przed nami :P a jak jesteś ciemnooką brunetką to już za tobą szaleje :P

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość gość
Ciemnoklokie wyglądają okropnie w blond włosach. Jasne oczy wygladaja najlepiej. Brazowe bardzo sztucznie , a poza tym to zbyt duży kontrast przy takiej urodzie. Na pierwszy rzut oka widać ,ze to brunetka tleniaca się na blond. Wg mnie kiczowato i wulgarnie. No jeszcze takich ludzi w naturze świat nie widział