Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niepewny1342

czy ona mnie podrywa?

Polecane posty

mam taki problem , mam kolezanke ktora juz pare razy zapraszala mnie na spacery , jak do mnie przyszla to co chwila poprawiala sobie wlosy , biustonosz ,malowala usta szminka , puszczala piosenki nawiazujace do seksu , czy to cos znaczy , czy ona mnie pordywa? czy ja mam zrobic jakis krok ? dodam ze nawet mi sie podoba i ma fajny charakter . z gory dzieki za pomoc :)

Gość ankaaaaaaa
podrywa Cie pocałuj ja i zobacz jak zareaguje

Gość myslisz że kogoś takie jak ty
podrywał by ktośtaki jak ona? przeceniasz się chłopie :(

Gość ankaaaaaaa
no kurcze jak Cie zaprasza na spacery i łapie się za cycki to na bank podrywa

tylko sie boje ze ja to moze zle odbieram pocaluje ja , a ja to urazi, moze jakis inny sposob zeby to sprawdzic?

Gość to idź z niąna ten spacer
:O

Gość ankaaaaaaa
to powiedz żeby ci dała buziaka w policzek troche minej pewny sposób bo taki buziak moze byc tylko koleżenski ale od czegos trzeba zacząc

na spacerze juz z nia bylem , no to sprobuje ja pocalowac , ale jak tak z ienacka czy np powiedziec jej zeby zamknela oczy bo mam niespodzianke czy jak? xD

Gość może wróć do tego jak
skończycie gimnazjum :classic_cool:

Gość ankaaaaaaa
Moze zrób tak pość jakas romantyczna muzyke i powiedzzeby z tobą zatanczyla bo chcesz zeby ci powiedziałą czy jestes dobrym tancerzem.No wiesz takiego przytulanca Po chwili tanca spojrzyj jej głęboko w oczy i ja pocałuj

Gość ankaaaaaaa
No to powiedz jej zeby Cie nauczyła tanczyc do takiej muzyki

Gość ankaaaaaaa
nie wiem jakie macie relacje co zazwyczaj robicie?

Gość ankaaaaaaa
zapros ja do siebie na kawe i powiedz ze za zrobienie pysznej kawy nalezy ci sie buziaczek w policzek jak da buziaczek w policzek to pocłauj ja w usta

Gość ankaaaaaaa
potem możesz ja zaprosic do kina

Gość ankaaaaaaa
w sumie bez tego tez ja mozesz zaprosic do kina ale od samego faktu ze pojdzie z toba do kina nie mozaesz byc oewny ze cie podrywa bo niektórzy chodza sobie do kina jako kolezanka z kolega

Gość Profesor963
Najlepiej zapros ja do siebie do domu. wypozycz jakis straszny film (najlepiej taki ktorego myslisz ze ona bedzie sie bac) ogladnijcie go razem i w pewnym momencie ona bedzie sie bac i przytuli sie do ciebie, a po pownej chwili gdy bedzie przytulona do ciebie samo przyjdzie ci na mysl co dalej robic. To dobra rada bo sam sie juz o tym przekonalem ;)

Gość 24latek:)NAUCZYCIEL
Po pierwsze, najpierw odróbcie swoje lekcje. jak już to zrobicie pomyślcie czy nie warto by się też pouczyć do egzaminu gimnazjalnego, bo to już niedługo. Jęśli jednak nie macie ochoty na naukę (co w waszym wieku jest bardzo złe) powiedz jej..., że oglądałeś taki film jak facet wsadzał kobiecie do gniazdka swojego siusiorka i Ty też byś tak chciał. Poczekaj aż Twoja mama wyjdzie z domu żeby kupić Wam coś na kolację jakieś Kinderbueno lub Mleczny start i wtedy to zrób. Pozdrawiam i życzę powodzenia. P.S. Pamiętaj żeby umyć rączki jeśli akurat wcześniej bawiliście się na dworze.

Gość jarek22232
dziewczyny mają różne sztuczki na podryw. :) Mam taką koleżankę, która jest ładna , zadbana , paznokcie zawse ładnie pomalowane itd,, otwarta do ludzi, taka "babka z charakterem" ma cos fajnego w sobie , jak jest okazja , lubi sie napic piwa , wina , ostatnio mnie podrywala , zebym sie przysiadl, objęła mnie , ładna jest ale .. jak dla mnie kawal z niej baby , roztyła sie , w biodrach ma moze ze 115 cm nie wiem , wzrost prawie jak ja ok 180 więc jest duża , Ja troche mizernie wyglądam , bo mam 180 cm i jestem szczupły. ale pewnie nadal bedzie kolezanka :)

Gość gość
dobrze tez jak czasami kobieta wezmie sie do dzialania pierwsza

Gość gość
mieliscie podobne sytuacje?

Gość gość
ale prowokacja i zeby sie znizac do odopowiadnia na takie durne wymysly