Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

CZy test ciazowy t moze sie mylic???

Polecane posty

Gość marina901

Witam was kobitki:) mam pytanie czy test ciazowy moze sie mylic czy raczej nie . Pytam poniewaz spoznia mi sie okres 3tydzien zrobiłam test i wyszedł negatywny a okresu jak nie był to nie ma. a juz przytyłam kilogram i nie wiem co jest grane!!!

jesli wyjdzie negatywny to moze sie mylic. jak wyjdzie pozytywny to mylic sie nie moze :)

Gość u mnie
pierwszy test w 39 dc wyszedł pozytywny z rannego moczu (pre test), wieczorem zrobiłam drugi bo nie mogłam uwierzyć,wynik negatywny(quixx test) za dwa dni trzeci z rannego moczu, negatywny:-( Co jest? okresu nie mam juz 43dc,bóle podbrzusza okropne,czasem zgaga,mdłości i gorące piersi...

jesli pozytywny to jest ciąza testy w ta stronę sie nie mylą :)

Gość u mnie
.......??????????????

Gość ja to bym zjadła kebaba
pozytywne się nie mylą!!!!

Gość ale ci dobrze
zrób jeszce jeden, jesli wyjdzie tez negatywny, to nie jest w ciazy, pewnie za duzo stresu masz

Gość u mnie
dzięki dziewczyny! tak myślę, żeby jeszcze jeden zrobić ale poczekam do czwartku, wtedy będzie tydzien od tego pozytywnego!najgorszy jest ten ból w podbrzuszu, prawie ciągły od kilku dni

Gość ja to bym zjadła kebaba
No właśnie zamiast wydawać kasę na testy lepiej zrobić bete,wynik będzie 100%

Gość u mnie
nie chcesz opowiadać, to nie rób tego ale nie wyzywaj od debilek! kultury troche by się zdało!

proponuje tak jak poprzedniczki zrobic test beta HCG z krwi, jeżeli on wyjdzie pozytywny to juz nie ma zmiłuj sie- dziecko w drodze, a jezeli negatywny to na 100% nic z tego

Gość do tej u mnie
u mnie - brak @, bol w podbrzuszu, testy negatywne = cysta na jajniku jak nic! lec do gina po cos na wywolanie @

Gość kobietkaags
a dlaczego nie pójdziecei do ginekologa???? On najlepiej stwierdzi co jest grane, zamiast gdybac.... Na waszym miejscu zrobiłabym ok 3 testy

Gość super ona
witam mam pytanie zrobiłam test ciążowy i wyszedł że prawdopodobnie jestem w ciąży.Moja znajoma zrobiła ten sam test i wynik wyszedł taki sam że też prawdopodobnie jest w ciąży czy to pomyłka?? czy wynik jest wiarygodny??

Gość Anitkka
Witam ja zrobiła wczoraj test ciązowy i wyszedł pozytywni dzies zrobiłam kolejnny i wyszedł negatywnie czy jestem w ciazy ? nie mam zadnych objawów a planowana miesiaczka 03.01.2011

Gość monia1111111111
czy jest ktos może na forum ??

Gość monia1111111111
zrobiłam sobie 4 testy... o róznych porach dnia... wyszły pozytywne... bardzo bym chciała byc w ciązy, ale tak się na forum naczytałam ze to nawet może być rak .... masakra...nie wiem co o tym mysleć...

Gość monia1111111111
żartuje?? o jaki temat chodzi??

"ale tak się na forum naczytałam ze to nawet może być rak .... masakra...nie wiem co o tym mysleć..."

Gość monia1111111111
czyli myślisz,że będdzie ok ?? test aż tak by mógł sie pomylić??teraz przed świetami to nawet do lekarza ciężko.. masakra

Gość monia1111111111
wiem że jak idiotka piszę... ale tak już mam.. dzięki

Gość gość
misiaczka spoznia sie juz tydzien zrobilam test wyszedl negatywny ale pewnosci nie mam

Gość Szczęśliwa 81
ja zrobiłam 4testy trzy dni pod rząd. i wyszły. pozytywnie więc. próbuje się teraz dobux do jakiegoś lekarza po L 4 :)

Gość hej hej kobiety
Halo kobiety. Zrobiłam dziś 2 testy ciążowe i obydwa negatywne, ból w podbrzuszu, miesiączka spóźnia się 10 dni wczoraj wieczorem miałam mdłości straszne. Dziś po obiedzie tez zbieralo mi się na wymioty. Czy jestem w ciąży