Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja_ponizona

Może ze mną zrobić wszystko...

Polecane posty

Gość fan suczek
przyznam się, że czytałem tylko pierwsze :)

Gość a na trójkąt też się zgodzisz
bo jak może z tobą zrobić wszystko, to i .......

Gość nb92 wnbud2nb2kn2i2
moglabys dokladniej zdefiniowwac swoj ideal?

Gość xtfrcgthjjk
Suko za włosy i o glebę takie,zedrzeć gacie i nalać na takiego kurwiszona,suk tu dostatek! Baby się wogóle nie szanują,a potem ryczą! Pierdolnął bym w ryj może by cos zrozumiała,szmaty się poniża!!!!!!!!!

Miałem juź nic nie pisać, ale to wyciągnięte opowiadanie, aź mnie w brzuchu skrecilo. Droga autorko, to co opisałem zrobiłem dla kogoś wyjątkowego. Jeźeli potrafisz być kimś takim dla męźczyzny, to przyleci do Ciebie gdziekolwiek będziesz. Moźe znajdzie się tu choć jedna osoba ktora rozumie to o czym piszę. Nie nazwę męźczyzną kogoś kto potrafi lać w pysk i wyzywać, a nie potrafi zaryzykować i odsłonić się całkowicie zakochując się jak chłopiec. Autorko, powodzenia w poszukiwaniach.

Gość twoja_ponizona
Jak się poznaliście?

Gość florinka
pozazdroscic :(

Zaqwertyaao, ja bym się dla żadnej kobiety całkowicie nie \"odsłonił\". Jako osoba dorosła jestem odpowiedzialny i zawsze staram się zachować margines bezpieczeństwa. W każdej dziedzinie życia. Oprócz tego nie rozumiem jak na szacunek ze strony innych może liczyć kobieta która nie szanuje samej siebie. A jeżeli szuka faceta który szanować jej nie będzie i znajdzie go, to jaki będzie efekt ? Patologiczny związek. Przy okazji pragnę zwrócić uwagę że - co stwierdzam z przykrością - elementy poniżenia coraz badziej upowszechniają się w życiu erotycznym naszego społeczeństwa. Pamiętacie ten topic \"Lubie być poniżana\" ? Tam było kilka tysięcy postów.

Ja sobie również obiecałam ze nie będe juz pisac, ale nie moge patrzec na te bzdury. 777X -zastanawia mnie jedno, dlaczego uwazasz że taka kobieta nie szanuje siebie? Tylko dlatego że elementem gry wstępnej i sexu jest ponizenie? Odnosze wrażenie ze strasznie to uogulnikowałes. I myślisz ze taka osoba szuka kogoś kto jej nie będzie szanowac? Naprawde? Niesadzę. Jeśli on jest odpowiedzialny w tym co robi, będzie również widziała wdzięcznośc w jego oczach że ma tak wspaniała partnerke która mu ufa. To wynagrodzi jej wszystko. Szacunek okazuje się nie tylko w sexie, ale również po nim. I własnie wtedy najbardziej to czuc. Kazdy może podczas sexu słodko gadac a po godzinie nie chce jej znac. O to Ci chodzi? zeby słodko udawac w łózku różne miłosne scenki a reszte olac co będzie \"po\" ? Nie wiem czy moje słowa nie pójdą na marne, ludzie są pełni głupich i płytkich spojrzeń. Ograniczonego spojrzenia... Napisz mi jaka jestem a jaka nie, bo sprawiasz wrażenie jakbys to wiedział lepiej ode mnie.

ja lubie ostry seks, mocnego klapsa, pikantne slowka , ciaganie za wlosy itp.. a szanuje siebie, mam jednego jedynego partnera z ktorym spalam. to jest to dzieki czemu nakrecam sie w lozku... tylko ze ponizaniem tego bym nie nazwala :]

cudownym uczuciem jest jak facet doprowadza do stanu w którym pozwala mu się na rzeczy wcześniej niedopuszczalne. Takie łamanie tabu, ale nie siłą czy argumentami ale nastrojem i okolicznościami czy przez zaskoczenie. Oczywiście z wyczuciem, chociaż zupełnie niewykluczone jest zażenowanie jednocześnie z przyjemnością. Mój facet wywinął mi taki numer - w przymierzalni zabrał do zmiany rozmiaru zdejmowany przeze mnie kostium razem z ciuchami. Zostawił na jakieś 3 minutki nagusieńką. Jak przyszedł to myślałam że go rozszarpię ze złości ale zaraz przyszło takie podniecenie że zaraz w domu dosłownie go zajeździłam.

Gość twoja_ponizona
Nikt mi wczoraj nie odpisał a tu proszę - wątek odżył. Przeczytałam do końca blog zaqwertyaao. Wiele bym dała, żeby ktoś pisał o mnie w taki sposób. Czy ktoś kto pragnie takiego uczucia i uległości w czasie ostrego sexu nie szanuje siebie? Czytając głosy krytyki odnoszę wrażenie, że to nie ja, a atakujący skupiają się na poniżaniu.

masz racje, ludzie lubieją rzucac błotem w innhych. To nic, że nawet nie mieli okazji poznac, spotkac nas czy porozmawiac. Przecież przeczytali kilka naszych notek na kafe i juz wiedza o nas wszystko... Denerwuje mnie brak celowosci w nieustannych krytykach dosłownie wszystkiego co ktokolwiek w tym kraju powie lub napiosze. Czy naprawde lidzie w Pl są tak bardzo niedowartosciowani?

Gość facet marzenie
Autorko tego tematu, widać, że masz konkretne potrzeby i że nie owijasz w bawełnę. Żeby Cię pocieszyć powiem, że znalazłem na tym forum to czego szukałem i to bardzo szybko. A nawet więcej, to co się dzieje przeszło wszelkie moje oczekiwania, na plus oczywiście. Poradzę Ci coś: - nie odpisuj nawet na bzdurne zaczepki głupich ludzi (szkoda czasu) - podaj maila do kontaktu i zaloguj się (nick na czarno się wyświetli) - czytaj maile od interesantów dokładnie i eliminuj głupków na wstępie Niestety taki to już jest ten świat, że na 100 chłopa przypada 80 mitomanów i bajerantów, którzy nie wiedzą czego chcą, mają kompleksy i zahamowania więc wolą kogoś oczernić zamiast zmierzyć się ze sobą samym. A z tych pozostałych 20 może jeden lub 2 spełni twoje wymagania. Zapewne trochę maili przeczytasz zanim się to stanie. Powodzenia i odwagi !! Pozdrawiam

Gość ona z Bydzi
W Trójmieście miałam takiego kochanka.. Niestety nie dojeżdżam już na delegacje tam... :( Ale lubił i ostrzej i potrafił być delikatny jeśli miałam na to ochotę. No i był wolny, żadna żona nas nie goniła... Oj jak ja za tym tesknie Chcesz to napisz klaudica22@tlen.pl

Gość twoja_ponizona
najbardziej podobają mi się faceci typu Neandertal, jest taki jeden,którego fotami mam rozplakatowany cały pokój...Wałujew