Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie akceptująca sibie

Nie nawidze swojego ciała!!!

Polecane posty

Mimo że jestem szczupła to mam straszny cellulite i rozstępy. Juz nie wiem co mam robic nie mysle juz nawet o paradowaniu w stroju kapielowym ale ja nawet nie moge juz spódnicy włożyc bo moje nogi sa okropne

:(

kurde stosuje balsamy olejki itd i to nic nie pomaga a tylko coraz gorzej jest

Gość allla fella
powieś się

Gość nvfnvkfnvkfnv
boze, kobieto,slyszalas o takim wynalazku jak SPORT??? znikna wszystkie twoje problemy, tylko dupe rusz. bieganie-to jest to!!! kiedys mialam cellulit a teraz wygladam jak gwiazda!!! nie znacie mnie, wiec nie jest moim celem przechwalanie sie swoim cialem.ale wierzcie mi, jest boskie!!! biegam 3 razy w tyg. po ok. 1,5 godz.

szkoda tylko ze mam taka prace ze cale 8 godzin siedze przed kompem wiec na sport nie mam czasu, zanim wróce do domu to juz jest noc wiec nawet nie mam na to czasu, a tak naprawde to kiedys jak prowadziłam bardzo aktywny tryb zycia(codzienna jazda na rowerze, cały dzien tylko ruch i ruch) to wcale nie było lepiej.

Gość dffdsdddfs
to moze afirmacje i wizualizacje?

Gość Mr. Scary
sport po pracy , powinnaś jeść produkty bogate m.in w witaminę A no i inne substancje wspomagające regenerację skóry.

Gość ha ha ha ha ha ha aha
ja tez mam okropna dupe i mam to gdzies

Gość paszczupak
a ja odkąd zaczęłam ćwiczyć na orbitreku nie dość, że zrzuciłam 7 kg to przy okazji zauważyłam, że nieco zmiejszył mi się celulitis (całkowite pozbycie się go jest chyba niemożliwe, w końcu jesteśmy kobietami), skóra stała się bardziej sprężysta, nie boli już mnie kręgosłup i nie garbię się !!!

Gość Gorąca 25 pokazała
pokaz fotke

Gość lkjhgfdsa
1. odpowiednie odżywianie 2. sport, ruch, ćwiczenia 3. kremy, balsamy, olejki (regularne stosowanie-najlepiej rano i wieczorem) 4. masaż ciała, ugniatanie i szczypanie ud i pośladków (to pomaga oddzielić tkankę tłuszczową od skóry 5. solarium i słońce (jesli masz nowe rozstępy to najpierw stosuj to co powyżej a potem opalanie, bo słońce czy solarka utrwali tylko rozstępy, ale wtedy juz niebędą tak widoczne Po miesiącu zobaczysz efekty! polecam żel na cellulit z Venity 2xdziennie (granatowy)