Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żesz

po weselu...

Polecane posty

Gość żesz

ślub w lipcu i do tego w miejscu gdzie rodzina będzie miała ochotę na poprawiny pewnie kilka razy :/ chcemy ucieć i chcemy mieć "logiczny i racjonalny powód" ucieczki - czyli zaklepaną i zarezerwowaną, opłaconą i w ogóle podróż poślubną. Czy warto polecieć na Kretę z alfa star czy z innego biura?????? Kreta na pewno, bo nam się podoba...

jasne ze warto! poczytaj opinie o Krecie. w lipcu wysylam rodzicow tam,tesciowa juz byla,a my polecimy moze tez tam jak beda tansze wycieczki we wrzesniu ;)

ja bym się nawet nie zastanawiała :D Ostatnio byłam w Egipcie z Alfa Star - wszystko w porządku :) Powodzenia

Gość żesz
a co było w porzadku u alfy?? hotel, czy cena, czy organizacja??? bo jeśli to ma być wyprawa poślubna, to wolę żeby wszystko było super i mogę dopłacić, do tego musi być dobre biuro żeby potem rodzina nie gadała, że oczywiście oni by wybrali lepsze! wiecie jak jest!!

Gość madzianetkaaa
alfa star jest w porzadku jak ja byłam to wszystko zorganizowane oki, cena w miare przystepna a hotele to taka prawda ile zaplacicie taki hotel i standard

a co ma rodzina do tego,czy beda poprawiny,czy nie?oni za to placa,czy kto? moj brat chcial zrobic poprawiny,ale to ogromna kasa za takie posiedzznie przy kawie i obiad...samo wesele wyszlo 20 tysiecy...z poprawinami byloby 15 tysiecy wiecej,wiec sobie darowal...lepiej te 15 tysiecy wsadzic w mieszkanie..w takich czasach malo kto robi poprawiny...ludzie powoli sie przyzwyczajaja...moja kumpela wziela gosci do domu dziadka,bo byla ladna pogoda i dojadalismy resztki w dnia wczesnijeszego,...bylo super :)

Gość wezwijcie lekarza
wejdź sobie na stronę biura z którego chcesz jechac, wybierz hotel i poczytaj opinie tych, którzy już tam byli.

Gość patia
Jak Cie zaciekawi Egipt z Alfa warto dolozyc do lepszego hotelu, tam inaczej gwiazdki licza. Za to fakultety sa pierwsza klasa. Zdecydujcie czy bedziecie zwiedzac Egipt czy, hm... posciel ;) . Polecam jedno i drugie z lepszym hotelem ;) .