Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

od dłuższego czasu mam ten sam problem: budzi mnie w nocy ostry ból brzucha, który przechodzi, kiedy wstanę i pospaceruję. Mam wrażenie, że to nagromadzenie gazów w jelitach, ale... czy któraś z was też tak ma lub miała? i co z tym można zrobić??

Proponuję na początek iść do lekarza rodzinnego i poprosić o skierowanie na USG . Przestań też pić piwo i napoje gazowane. Bez badań ciężko powiedzieć co może Ci dolegać. Dopiero teraz doczytałam, że jesteś w ciąży :) Gazowane napoje niewskazane, dodatkowo zapytaj ginekologa.

dzięki:) piwa oczywiście nie piję, napojów gazowanych też, a moje dolegliwości nasilają się przy długim bezruchu, jak się rozruszam- przechodzi. Nie wiem, co o tym myśleć.

tez tak mam. ale nie wiem czy to normale. mnie pobolewa w prawym boku. I od rana do wieczora przechodzi jak to \"rozchodze\" ale w nocy powraca

mi przechodzi również po hmmm, wypróżnieniu, stąd moje podejrzenia, że to kłopoty trawienne. Nie mam zaparć ani nic takiego, ale ten kłujący ból potrafi być naprawdę wredny...