Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malatakasobiedziewczynka

zakochuje sie? powiedzcie mi czym jest milosc

Polecane posty

Gość malatakasobiedziewczynka

kiedys tam bylam zakochana. bez wzajemnosci. i pamietam to uczucie, ta straszna rozpacz, to pragnienie bycia z nim, bylo to silne i bylam pewna tego uczucia. i teraz poznalam chlopaka. nie wydaje mi sie zebym cos do niego czula, nie podoba mi sie z wygladu, charakter tez ma wiele do zyczenia. a jednak nie moge sie doczekac naszego spotkania, mysle o nim ciagle. powiedzcie mi jak to jest bo nigdy nie kochalam, czy mozliwe jest, ze sie zakochuje?

Gość Mr. Scary
możliwe , nie każdemu miłość pisana , mnie czasem mocno chwyta za serce czuję przyśpieszone bicie serca na widok "tej jedynej", nawet słowa więzną mi w gardle lub język się plącze a oczy mam "nieprzytomne" ahhh czasem tak ze mnie miłość wyłazi.

Gość dsfdsfs
miłośc to chces bycia z ukochana osocba 24/24, chces zalozenia rodziny, poswiecenia zycia tylko dla tej osoby, chec tworzenia szczescia we 2, dqawanie go w kazdej minucie i sekundzie ukochanej osbue, wspieranie, namietny sex,pomoc, milosc to gdy go widzisz a twoje cerce kolata jak szalone i podchodzi ci do gardla, jak nawet slowani opisac nie mozesz tego szczescia ktoer czujes jak jestes z nim

Gość boniemamiłości
jaka miłość nie ma miłości niema jakaś tam sobie chwilowa chemia potem fizyka i tyle nie mam miłości

Gość Mr. Scary
oczywiście stan otumanienia mija z czasem, ale sentyment pozostaje podobno kobiety zakochują się stopniowo a nie impulsywnie tak jak faceci tj "nie od pierwszego wejrzenia" a przez "zapatrzenie" :D

Gość boniemamiłości
nie wierze ;)

Gość niunia klusunia
nie ma miłosci!!!!!! faceci to gnoje i nic wiecej

Gość boniemamiłości
każdy facet to swinia

Gość niunia lasunia
to brudne mendy i tyle, tylko pokaze sie jakas laska na horyzoncie to juz nici z miłosci

Gość boniemamiłości
faceci to odjazdy co zdradzają nietylko żony ale również kochanki