Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiLeNaAa23

Schudnac.. Moje marzenie...

Polecane posty

Gość Malinnowa Panna
Ja aby nie zawalić zrobilam sobię katreczki od 55kg do 42kg a na ostatniej pisze jesteś chuda... to mnie motywuje i to strasznie ... nie mogę się doczekać kiedy zobaczę ten napis.

Gość relka
adipex jest dobry ,chyba zaczne go brac

Gość tyci tyciiii
mysle, ze wiekszosc z nas ma problem z silna wola...

Gość tyci tyciiii
fajnie z tymi karteczkami:P relka a bral ktos z twoich znajomych adipex? czy tez czytalas o nim?

Gość banieczka mydlana
jutro mam zamiar ćwiczzyć 30 minut skakanka , 30 minut hula-hop

Gość Pattiiiiii
a moze cos doradzicie na waleczki tluszczyku na biodrach/bo to najgorzej mnie denerwuje

Gość banieczka mydlana
co to jest ten adipex >>>on jest na recepte ile kosztuje ??

Gość banieczka mydlana
a prubowałam tusipeksu popija go sie kawa wogóle sięnie chce jesc ale nie polecam serce może wyskoczyć , gupia byłam że to stosowałam ,

Gość tyci tyciiii
adipex to tabletki na schudniecie. W polsce nielegalne. Na recepte w czechach dostepne. Lub nielegalnie w internecie... cena ok 60zl/miesiac (w czechach w aptece taniej)

Gość Malinnowa Panna
Ja nie łykam tabletek... Szczerze mówiąc sie boję bo ja naprawdę jem mało a przy tym to nic bym nie jadła :((

Gość ciocia najlepsza rada
Malinnowa Panna , niezle 3.5 kilo w tydzien - pogratulowac glupoty. ciekawe kiedy dopadnie cie efekt jojo ze z tch 3.5kg zrobi sie 5! dziewczyny, zadne diety warzywno-owocowe ani koktajle. jesli nie efekt jojo to oplakany stan zdrowia wczesniej czy pozniej - rozlegulowana przemiana materii, slabe paznokcie, wlosy. Jedyne co moge poradzic to dieta niskotluszczowa ! Slyszalyscie o weight watchers - straznicy wagi ? ja do tej pory zrzucilam 8 kg w przeciagu 3 m-cy co jest prawidlowym spadkiem wagi ! nie glodze sie, jem co tylko chce a od czasu do czasu pozwalam sobie na wiele np. pizza, czekolada, chipsy (nie liczac punktow) a waga caly czas spada. !

Gość tyci tyciiii
tussiect juz tez jest na recepte;)

Gość ciocia najlepsza rada
a tym bardziej nie adpipex ! nie obchodzi mnie to czy i czego pochodna to jest ale to jest totalne gowno !!! wasza glupota mnie powala, adipex, tussipex ..... 20-pare lat ... pogadamy jak bedziecie mialy 35 - 36 . skoro jestescie tak zdesperowane to dlaczego nie zmienicie trybu zycia.zywienia ???????!!!!!!!! to najlepszy sposob na utrate kilogramow.

Gość Malinnowa Panna
Ja też się nie głodzę... a w 3 miesiące to ja bym z 30 kg schudła ;/ Ale jakoś nie chodiz o to... ta dieta oczyszcza organizm i nikomu nie wypadają paznokcie czy włosy... Powinnaś najpierw poczytać zanim się wypoiwiesz na przyszłość :)))))))))))

Gość tyci tyciiii
ciotka nie sap tak. kazda chyba mowi, ze chcialaby miec silna wole i stara sie nad tym pracowac... wiadomo, ze tabletki to ostatecznosc wiec po co sie spinasz

Gość banieczka mydlana
tussipek na recepte i bardzo dobrze , bo niktóre laski kupowały go hurtowo , a studenci tylko po to żeby szybciej się nauczyć do sesjii, ja już zadnych tabletek nie chce zażywac chce schudnac zdrowo , zadna tabletka cie nie odchudzi

Gość banieczka mydlana
faktycznie po tussipeksie nie chciało sie jesc , ale serce tak waliło że szkoda zdrowia człowiek młody gupi jeszcze na forach tak dziewczyny hwaliły że ile one to chudna tylko zapomniały dodac że takie coś może się skończyć w szpitalu na kardiologiii

Gość Pattiiiiii
a stosowalyscie moze bio cla? czy te tabletki cos daja?

Gość tyci tyciiii
wydaje mi sie ze wszystkie tabletki to o kant dupy rozbic:/ a o bio cla chyab czytalam na forum o wlosach i pisaly dziewczyny ze cera sie psuje:/

Gość Pattiiiiii
to co zrobic by biodra zgubic,ale gora zeby nie spadla..

Gość Malinnowa Panna
Nie wiem... ja ćwiczę i jestem na diecie... i mi leci wszystko... a najbardziej piersi...

Gość Pattiiiiii
no wlasnie a ja bym juz nie chciala z piersi chudnac bo w koncu nic nie bede miala..

Gość banieczka mydlana
bcl-a miałam to jeszcze wtedy jak nikt o tym nie słyszał dopiero pózniej gdy zrobili reklame ludzie się na to rzucili jak by to było bóg wie co , ani Lina teraz ja rekamuja ani rzaden inny lek nie zastąpi diety i ćwiczen nie ma cudownego leku , ja stusuje błonnik , otby i czerwona , zielona cherbate

Gość banieczka mydlana
a ja bym mogła troche z piersi schudnać troche cycka mam ale faceta to się podoba ,

Gość Pattiiiiii
a ja nie stosowalam jeszcze zadnych tabletek na odchudzanie, z tydzien temu chcialam kupic bio cla,ale nie bylo w aptece, ateraz to juz sama niewiem,tyle sie naczytalam o tym wszystkim ze juz zglupialam. Ja nie pije tych ziolowych herbatek bo poprostu nie przechodza mi przez gardlo, nakupowalam ich roznych zawsze ze nastepna herbatka bedzie lepsza,naprawde probowalam,ale nie przechodzi tylko nie dobrze mi sie po niej robi

Gość banieczka mydlana
ogólnie cherbatki odchudzajace sa nie dobre , mi nie mogła przejśc przez gardło czerwona , ale teraz spoko , pije ja 3 razy dzennie , nie mówie że jest uper dobra , ale idzie się do niej przyzwyczaić , zielona jest goszka , ale ja kupuje z ekstraktem z grefruta i jest ok ,

Gość banieczka mydlana
okjeju ojeju a co tu tak cicho :)

Gość Pattiiiiii
a co tu taka pustka?

Gość banieczka mydlana
własnie czemu dziewczyny nic nuie piszecie czy wasze marzenie o schudnieciu poszło w nie pamieć >>>> do roboty >>>

Gość banieczka mydlana
ale cisza co jest z wami dziewczyny :) czemu noc nie piszecie >>