Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgjujujkuk

czy wasi mezczyzni to MAMISYNKI???

Polecane posty

Gość ghgjujujkuk

obawiam sie ze moj tak.....piszcie o swoich facetach ktorzy nie puscili jeszcze mamusinej spodnicy...łaczmy sie:)))pozdrwawiam wszytskie poszkodowane przez "tesciowe"

Gość mexxi
powiedzialas mu ze uwazasz go za mamisynka ? ja swojemu tak :)

Gość ghgjujujkuk
ja swojemu juz nieraz:)np dzis bo mama w szpitalu (nic powaznego)i pojechal w odwiedziny a mnie olal (nie zadzwonil jak go prosilam no i wydarl na mnie morde przez smsa ze dzwonie na tel jego mamy -a niechcacy wybralam jej nr i mi sie polaczylo kurwa mac wielka zbrodnia

Gość ghgjujujkuk
mexxi a twoj co odstawia??? chyba reszta kafeterianek ma idealnych twardzieli skoro nikt nic nie pisze....

Gość rm495jfr
sprawdź czy nie jesteś facetem, skoro wiesz lepiej od facetów jaki powinien być mężczyzna żałosne

Gość ja100030300303
wszytscy faceci to jebane mamisynki. niech ruchaja sie z mamusiami

Gość Ewelina..
ghgjujujkuk bo mama w szpitalu (nic powaznego)i pojechal w odwiedziny a mnie olal Nooo, powalilo mnie z nog. Mama faceta jest w szpitalu, on pojechal ja odwiedzic, a Ty masz o to pretensje???? jezeli ktos idzie do szpitala, to na pewno nie jest to katar. Niesamowita egoistka z Ciebie. Gdyby moj facet NIE POJECHAL do chorej matki, to by mu sie oberwalo i to bardzo. Dziewczyno, pomylily ci sie priorytety, i to mocno.

Gość mexxi
dobre :)

A widzisz, za mało poznałaś facetów z jajami. Ale jeszcze jesteś młoda więc może kiedyś takiego poznasz.

Gość ja100030300303
no ale nie musi na autorke wyjezdzac z pretensjami ze dzwonila na tel jego mamy!!!!!!i co ?umarla od tego?

Gość querer
Mam wrazenie, ze niektore kobiety uwazaja, ze facet powienien miec minimalne kontakty z matka tylko dlatego, ze jest w zwiazku. Oczywiscie jak one zostana matkami, to punkt widzenia zmieni sie o 180 stopni...Nawet jesli jego matka nie bylaby w szpitalu, to facet nie ma prawa chciec spedzic spbiew dnia z mama?

Gość querer
*sobie

Gość ghgjujujkuk
ma prawo ale ciekawe co bys powiedziala jakby twoj facet wyslala ci smsa "po huj dzwonisz na tel mamy?" i co teraz?/tez bedzciecie bronic mamisynka i mamusi??!!!!

Gość querer
Jesli tak napisal, to jest po prostu chamski , a nie maminsynek:D

Gość sprzedawca fasolek
brak kultury i dobrych manier, pewnie mamusia mu tego nie wpoiła.:o

Gość ghgjujujkuk
a na pytanie czy koniecznie musi jechac do mamy?(szpital jest oddalony 10 km od ich domu)napisal ze nie musi a chce MAMISYNEK JEBANY!!

Gość Ewelina..
ghgjujujkuk Nooo tym razem to mocno mnie rozsmieszylas. Gbyby moj facet przyslal mi takiego sms-a, to juz z pewnoscia nie bylby moim facetem:) Kazdy ma to co lubi, no nie?

Gość ghgjujujkuk
EWELINA... skadd wiesz czy twoj facet ci tak kiedys nie napisze??? poza tym skad wiesz czy do jutra bedzie moim facetem??/ wez sie lepiej za nauke bo widze ze za dorosla to ty nie jestes

Gość Ewelina..
ghgjujujkuk a na pytanie czy koniecznie musi jechac do mamy?(szpital jest oddalony 10 km od ich domu napisal ze nie musi a chce MAMISYNEK J**ANY!! Dziewczyno, ty naprawde masz problemy sama ze soba. To ze syn CHCE jechac odwiedzic chora matke - wg ciebie - swiadczy o tym, ze jest to maminsynek? Ciekawa jestem, czy ty robisz cokolwiek dla wlasnej matki, nie dlatego ze musisz, ale dlatego ze chcesz. A moze nic? Moze uwazasz, ze rodzicow trzeba tylko wykorzystac do cna, a potem kopnac w tylek, kiedy nie sa juz potrzebni? Glebokie wyrazy wspolczucia.

Gość ghgjujujkuk
ja wszytsko robie o co mnie mama i tata poprosza!!!!

Gość Ewelina..
ghgjujujkuk EWELINA... skadd wiesz czy twoj facet ci tak kiedys nie napisze??? wiem z cala pewnoscia, bo moj facet , podobniej jak ja, gardzimy przeklenstwami i uwazamy, ze stosuja je tylko ci, ktorzy maja braki w slownictwie i problemy z wyslawiamiem sie poza tym skad wiesz czy do jutra bedzie moim facetem??/ nie wiem, nie jestem wrozka, a poza tym to nie moj problem wez sie lepiej za nauke bo widze ze za dorosla to ty nie jestes hehehe super wniosek, ciekawe na podstawie czego go wysnulas.

EE no sry, on ma prawo a nawet obowiązek odwiedzić mamę w szpitalu. Martwi się o nią. A po tobie widać żeś o niego zazdrosna..