Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimisinka

problemy z zebami

Polecane posty

Gość mimisinka

w czerwcu biore slub a mam zolte zeby.uzywam pasty z efetkem wybielania ale nie pomaga.co radzicie?nie ukrywam ze cena ma znaczenie

ja tez wybielam zeby-kup paste wybielajaca,ok20zlw aptece,ale wybielajaca! naklada sie taki zel na zeby aletrzeba sie troche nagimnastykowac.zwykla pasta nic nie da,probowalam.zuj duzo gumy miedzy posiklami,pomaga.mniej kawy i herbaty-chyba ze owocowe,a nie te gdzie sa garbniki,bo osiada na zebach.

Gość Szara Aga
A my oboje stosujemy Denivit ok 7 zł ….efekty jakby trochę widać, mam nadzieję, że do lipca wyjaśnieją bardziej ;) magdusiarose82 - o jakiej paście mówisz??? Może bym zpróbowała? …bliżej ślubu :) A! i my mamy zamiar iść jeszcze przed ślubem na zdjęcie kamienia…i może poemaliować zęby

taa to chyba biala perla,daje efekty ale trzeba czesto stosowac-troche meczace z aparatem w gebie no ale czego sie dla urody nie robi ;);)

Gość mimisinka
ile wcześniej musze kupic zel? przed slubem?wystarczy jedno opakowanie?naklada sie go codziennie wieczorem?na ile razy starcza opakowanie?ktoś wie?

Gość madzianetkaaa
opakowanie na długo wystarczy bo tam sa dwie tubki z żelem kosztuje to ok 45zł, trzeba wybielac najlepiej jakis miesiac przed slubem. Pisze ze stosuje sie to codziennie 3 x dziennie po pół godziny ja używałam na noc bo mnie mniej meczyło tak . Ale efekty sa dosyc krótkotrwałe trzebza co jakis czas powtarzac a nie wiem czy szkliwa nie niszczy.....do sukni to wiadomo fajnie jak sie ma białe ząbki. Ja nie wiem czy nie pójde do dentysty po zel ale jest droższy bo jakies 200zł i trzeba miec specjalne wkładki.

ja kiedyś próbowałam paski do naklejania white strips z blend-a-med i też były efekty więc polecam :)

Gość mimisinka
z allegro?nie bałaś się? sama nie wiem...z drugiej strony,jesli efekty dłużej się utrzymiją.Pewnie efekty u dentysty są większe i efekt dluzej sie utrzymuje ale trochę mi szkoda tej kasy

Gość zabbeczka
Troche się bałam, ale chciałam mieć ładny uśmiech na ślubie i zaryzykowałam:) cieszę się, że to zrobiłam bo efekt był lepszy niż myślalam, że będzie. Mojej koleżanca z pracy też taki zamówiłam ostatnio i też jest zadowolona. Jak znów mi zęby ściemnieją to znów tego użyję.

Gość zabbeczka
U dentysty jest SPORO drożej. Zresztą pytałam dentysty co o tym sądzi i mówił, że niby to to samo co oni używają, ale nie wiem na ile to prawda.

Gość mimisinka
Do zabbeczka: a jak dlugo ci starczył ten zel?tez go uzywalas raz dziennie wieczorem?myslisz ze ja powinnam go kupic w kwietniu?to nie za wczesnie zeby efekt mi sie utrzymał do slubu.A z drugiej strony zebym zdążyła go zużyc.

Gość zabbeczka
JA kupiłam ten żel wcześniej. On jest chyba rok ważny. Zaczęłam używać go na 2 tygodnie przed ślube i ostatni raz użyłam go w dniu ślubu. Zużyłam połowę tego co kupiłam reszta mi została. Myślałam, żeby go użyć na sylwestra, ale nie było potrzeby bo zęby wciąż ładnie wyglądają.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
dziewczyny polecam wcześniej skorzystać z profesjonalnego oczyszczania zębów przed dentystę (skaling). Kamień nazębny się nie wybiela! Nie wybielają się też powierzchnie nim pokryte. Poza tym warto zwrócić uwagę na to czy na widocznych powierzchniach zębów nie mamy jakichś wypełnień - one także nie zmieniają barwy i potem wyglądają jak ciemniejsze \"plamki\". Warto też pić mniej herbaty i kawy - wtedy znika brzydki brązowy osad nimi wywołany.

Gość i tak bede
Polecam czarna paste do zebow z allegro.

Gość mimisinka
przejrzałam wiele stron allegro i ceny takich produktów są bardzo różne.Niektóre nawet za 9 zl!!!!!!! a co do czarnej pasty to moze daje efekty ale nie wygląda najlepiej.Wiem ze to nie jest dobry argument,ja jednak chyba zdecyduje sie na wybielanie plazmowe z internetu.Chociaz tak duzy wybór troche mi namieszal w głowie i nie wiem jeszcze ktory wybrac!!! dzieki za wszystkie odpowiedzi!!!

Gość mała kawka
a slyszalyscie moze cos nt wybielania ta pasta - Rapid White - Wybielająca pasta do zębów ? bo szukam w necie opinii, ale nigdzie nie ma :( kurcze, a tak chce miec bielutkie zeby na slub, choc nienarzekam, bo mam prawie biale...eh

Gość ojdssnakleibcfsd
ja używałam paskó blend-a-med. ludzie sie mnie pytali czy to moje naturalne zeby bo byly bielusienkie, serio, jak z reklamy. w trakcie uzywania paskow myslam zeby pasta sensodyne i nie bylo problemow z nadwrazliwoscia

Gość ulalalalalajsjfdhg
madzianetta stosowałas biała perłe na noc? na całą noc? Bo tam jest napisane, ze trzeba na pół godziny zakładac. A mojej bratowej znajomy załozył sobie na całą noc i na drugi dzien miał zmiekczone końcówki zębów, tak sobie zepsuł szkliwo :O

biala perla tylko na krotko,a czesto. na noc nie zakladalam. poza tym chyba bym polknela wszystko, slini sie potwornie,nie wiem jak mozna w tym spac ;) to zrace jest,wiec dziasla mozna rozwalic.