Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniLegat

Dziewczyny czy tez wstydzicie sie chodzic bez stanika w samych pizamach przy..

Polecane posty

Gość Wtacy
Ja zawsze staram sie spac w bluzach, bo tez nie mam cyca i mi glupio.W push upie cos tam mam a bez to nic a nic:(

Gość
Nie wstydzę się, nie chodzę w piżamie, tylko w koszuli nocnej, jestem bez stanika i majtek, tak jest wygodnie, można włożyć ładny szlafrok.:)

Gość 31 stycznia
ktoś tu pod piżamę wkłada bieliznę na noc. O matko, może jeszcze korale i buty? Nie dajmy sie zwariować. Po to jest noc i sen, żeby wypocząć ii zregenerować organizm, a nie zadręczac sie, czy aby ładnie wygladam jak śpię

Gość tttttyyypop
nie wstydze sie i nigdy nie spie w bieliznie

Gość Ryttytytyt
Czuję się niezręcznie bez biustonosza, przy ludziach zawsze go mam na sobie.

Gość dobromina
ja też nie lubie mam małe ale nie o to chodzi.tak śmiesznie odstają w luźnej koszulce.albo zakładam obcisłe trochę albo sportowy stanik pod.i zawsze śpię w majtkach pod piżammą

Gość Kasia 15
mam duze jak a moj wiek i sa uciazliwe zeby spac w stanik w koncu 75c w 15 latachwiec wole chodzoc bez jesli jest na to okazja

Gość wege2000
nie mam dużego biustu i dawniej faktycznie jak miałam 13-17 lat to uwazałam że powinnam nosić stanik bo bez niego to tak jakoś nieprzyzwoicie i tyle, a przyznam się szczerze ze staników nie znosze więc już teraz jak mam 20 lat to wogóle o to nie dbam, chodzę bez po domu, ojciec i brat się przyzwyczaili a matce się to nie podoba, ale ja nie znoszę biustoniszy, jak śpię u znajomych to też w piżamie bez stanika bo nie wytrzyałabym, po prostu nie należy sie przejmowac. Moja matka, nawet moje znajome sa w tym temacie bardzo wstydliwe, biustonisze zdejmują jak światła gasna, ale ja uważam że nie ma się co wstydzić, trzeba otoczenie przyzwyczaić do tego i tyle ;-) akbym miała jakies wielkie cyce to moż e bym się wstydziła ale tak to nie

hmm.no to tym bardziej ,jak masz małe:-) Gorzej jak którejs zwisały by po pempek.To niech sie wstydzi:;

Gość ale jaja... lol
A ja śpię w butach i czapce, bo inaczej to się wstydzę.

Gość Kornelia Wiśniewska
E...tam...ja to nawet topless chodzę w nocy, jak nikt nie widzi.

Gość Dorota 14 lat
Ja czasem śpię topless. Nigdy zaś nie zakładam do spania stanika. Wiecie dlaczego, ano dlatego, że piersi właśnie w nocy szybciej rosną i potrzebują do tego miejsca, a więc nie powinno się spać w staniku.

Gość Agata 14 lat
No to ze mną jest tak samo. Piersi mam już duże, nie należące nawet do lekkich, jakieś 80D. Ja nawet potrafię na słońcu do opalania zdjąć stanik, jak to zrobiłam w zeszłym tygodniu. A co do spania...potrafię nawet spać całkiem topless, w samych majteczkach.

Gość gość
Ja od kilku lat chodzę bez, bo to zdrowsze i na pewno dużo wygodniejsze niż sciskajacy i ciągnący stanik latem.

Gość gość
Nie jest to wcale zdrowsze. Podslyszalas tezę która wygadują dziewczyny które nie maja czym zainteresować facetów i tak to oficjalnie tłumacza. Piersi musza być podtrzymane wtedy lepsze jest ich ukrwienie. Żeby nie przepocaly się wystarczy kupić z dobrego materiału.

Gość gość
Gdy chodzimy w staniku to miesnie piersiowe przestaja naturalnie podtrzymywać piersi i po zdjęciu stanika cycki wiszą. Gdy chodzimy jak najczęściej bez stanika wtedy te mięśnie muszą pracować i utrzymywać biust w górze.

Gość Urlopowo

Zawsze urlopy spędzam na plażach dla golasów i to daje mi wiele przyjemności. Na golasa jest wygodniej, ładnie można całe ciało opalić a pływanie jest bez porównania lepsze.  

Gość Ilita

Przez cały urlop chodziłam bez i potem strasznie ciężko się przyzwyczaić do noszenia. Mi bez było dużo wygodniej i przyjemniej, chociaż przez pierwsze dwa dni wydawało mi się że się wszyscy na mnie gapią.

Gość ooopa

Nie wyobrazam sobie spania w staniku i w majtkach, po co uciskac, Spię w luznej koszuli.