Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

no no stronkowy limicik nie strke:) do jutra K🖐️; ja zaaz tez spad robie chbya;D

🌻 pijawka przypominam sobie,że w jakimś momencie skrzyzowały się nasze wypowiedzi ale były zbyt:Pkontrowersyjne i ten topic po jakis czasie usunięto:D Czy pamietasz kiedy to było.:P

To nic🌻 pamiętam dlatego,że była to nowość.:P Ale zadałem wtedy pytanie co znaczy słowo łochyntol.W roznych cześciach śląska jest to kazdorazowo inaczej interpretowane.Uzyłem tego słowa i zaczeły sie zbierać chmury burzowe:P Dlatego przez etymologa tutaj trafiłem,gdyz tłumaczył nie tłumacząc wcale.:P

powiem Ci,że nie pamiętam kto tam uczestniczył jeszcze ale dyskurs był zaciety:P No ale nie ma co tego juz przypominać jak sie nie pamieta o co chodziło.:P:O:D Pamietam dlatego,że uzyłem tego słowa łochyntol w dobrej wierze a wyszło całkiem inaczej.:P Ale jeszcze byłem wtedy w prologu netowym i dlatego tak wyszło.:D

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Już dziś Wam współczuję:P jaką będzieci jutro mieli filipińską chorobę. Jak już nic nie pomaga to najlepiej soda oczyszczona 3/4 łyżeczki szklankę zimnej kranówki+ lyżeczkę octu.Skutek natychmiastowy a jaka ulga. żadnego cukru itp.czytaj jak w/w.

Na razie sie nie zanosi na wiosnę .Dzisiaj zonka wymusiła spacer i wjechaliśmy z deszczu pod rynnę.Zimno mi było dwie godziny temu ale za namową setuni nieco sie rozgrzałem:P Trzeba mysleć pozytywnie ale choroba nie patrzy tylko wali drzwiami i oknami.Czasem nie warto słuchać połowicy.:D