Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

nie lubie stringow;) Rewq nie gadaj ze masz z wurst:P Kabel moglbys bajeczki o rycerzach pisywac:D

Kablu ... królu :-) byle giermek nie będzie ci w kaszę dmuchał na koń !!! bad - boyu strzeż się :classic_cool:

:) czy pisac? nie wiem...sparwdzalbym caly czas co pisze i weryfikowal ale opowiadac i owszem :)...jak sie familja z dziatwa czasem zbierze opowiadam im bajki improwizujac :) wtedy tak zamotam ze nie wiedza czy opowiadam im o wladcy pierscieni, krolu Arturze zy o Lancelocie z jeziora :D ale efekt jest taki ze jest spokoju a rodzice moga w spokoju pogadac :classic_cool:

rewq>>> no jak to giermek to stan moj nie pozwala nawet stanac do pojedynku :).....kaze go poprostu wychlostac !!!! nacia od pietruszki co by krzywdy jakowejs nie czynic :classic_cool:

Kabelku a to twoje dzieci beda mialy fajnie:) kurna chbya jzu zjem ale pozniej zdechne z glodu dzis w domu bede moze o 18 :o

hehe nacia;) jak bedzie mokra to bedzie bardziej bolec a moze pokrzywa?:) Bad bron sie!;)

Baaaad - boooyuuu :D stań do pojedynku TY nicponiu, gałganie , zarozumialcze TY !!!! :classic_cool:

bad boy ! krolowa wybrala !!! beda smary pokrzywa to i amorow Ci sie odechce :classic_cool: secia wypij herbatke a zjedz za godzine .. choc do 18 to i tak daleko :O

to on nosi body ? :D toż to ciotownik jest czy chłop ?

wierzę że jednk chłopisko z niego jurne :classic_cool: bo z byle kim kopii nie bedę kruszył

:-O królu mój z kim przyszło mi się mierzyć w obronie Twojego szacunku i czci naszej Steuni I :D

badz czujny rewq ! i nigdy nie opuszczaj oreza....za tym milym giermkiem moze czaic sie zuoo ! to tak zwana zolza opisywana z luboscia w wielkiej ksiedze kafeterii autorki nie pamietam :classic_cool:

jak za chwilę nie stanie do walki to będzie WAL kower :D

rewq >>.bad boy dzis bedzie niedysponowany :) wlasnie go batoza pokrzywami za rada krolowej ,wczesnie maczane w kaluzy :)

ta jest lekkostrawna i mysle ze wiele sie mozna z niej nauczyc:D niestety na forum nei da jej sie wyukorzystac zbytnio:D

czyli jednak wal KOWER :D oki to opuszczam chorągiew i kopie , koń do stajni a ja na jadło jakoweś pójdę

heheh na forum to malo co mozna wykorzystac :) bo albo sens wypacza albo po 3 minucie temat zmienia :D hmmm brzmi ciekawie :) co to za cudo ? "zycie seksualne pletwali" czy " yoga podczas gotowania" ? :)

majtki setuni zostaly rzucone, jestem gotow do pojedynku:P:P

ty klamliwy huncwocie !!!rzekles zes rycerz trendi a tys giermek z lasu ! czeka Cie loch i laskotanie skrzydlem nietoperza a majtki ? majtki nadal sa moje ! :classic_cool:

po jedzeniu to spał będę w karczmie :classic_cool: godzinę siedziałem na koniu gotowy do walki to mnie siedzisko przeto rozbolało :D

bad-boy bedzie wlaczyl z kazdym kto bedzie chial setunie, z majtaki czy bez:P:P