Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość titititt

maść na blizny, mógłby mi ktoś coś polecić?

Polecane posty

Gość titititt

jw. mam małe blizny na dłoniach które niezbyt estetycznie wyglądają... ale nie są twarde raczej miękkie i hmm nie wiem jak to opisać, cienkie (?) może zna ktoś jakąś niedrogą maść, którą mogłabym kupić bez recepty? ;)

Gość dorota083
tylko contratubex 35zł, jestem po 7 operacjach i tylko tego uzywam nie daj sie namowic na np cepan wciskaja kit ze niby ma taki sam skład ale nieprawda, cepan moze przebarwic skóre

Gość a ja wlasnie uzywalam cepanu
i dla mnie rewelacja! mama uzywala z kolei tego contracubexu i sredni:/

Gość jeszcze kiedys był
solcoselyr o ile pamietam,contratubex tez tylko czytaj uwaznie bo niektórych nie mozna na swieze ranki stosowac mczu swieze blizny

Gość dorota083
mi lekarz tlumaczył ze cepan rozjasnia na jakis czas a pozniej jest gorzej ( przez cebule w skladzie) i po tej masci tez jest rpoblem z wychodzeniem na słonce. ogolnie nie spotkałam sie z dobrymi opoiniami a pytałam lekarzy i farmaceutów bo wiadomo ze jest o wiele tanszy i wolałabym go uzywac:P a contastubex poprawił nawet blizne z dzieciństwa:) i jest wydajny

Gość titititt
dzięki :) chyba wolę zapłacić więcej i widzieć jakiś efekt noo i ten cebulowy zapach mnie odstrasza od tańszej maści heh