Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

czy 2-latkom można kupić szczoteczkę lektryczną?jeśli tak to jaką?

Polecane posty

Gość pewnie ze mozna
sa wlasnie takie typowe szczoteczki dla dzieci, tak jak napisala mama misi np. bardzo fajna ksiezniczka dla dziewczynki, albo jakies inne typowe dla chlopczyka. Wydaje mi sie, ze dzieci wlasnie wtedy chetniej myja zabki, niz jak maja taka "nudna" szczoteczke :)

Gość nie nie mozna
absolutnie jest to niedopuszczalne

Gość .mlmklm
A może powiesz czemu nie można ?

ja rozmawialam na ten temat ze stomatologiem, bo moj synek strasznie plakal przy myciu zwykla szczoteczka, a elektryczna lubi. Jak najbardziej mozna uzywac, najwazniejsze zeby zabki byly wyszorowane.

Gość jjjsssyyy
ja bym nie kupiła, 2 lata to za małe dziecko . nie rozumie, że to jest narzędzie , obroty są szybkie... nie 2 lata to wg mnie za wcześnie. myśle ze kupiłabym dopiero 4 latkowi (a najlepiej wcale, bo sama ich te nie lubię).

Gość znow jakas przewrazliwiona
mamuska (mam na mysli jjjsssyyy). Przeciez chyba jestes przy dwulatku kiedy myje zabki, prawda? Wiec nie rozumiem w czym problem, ale ty piszesz, ze sama nie lubisz, wiec odpowiedz bazujesz na swoim subiektywnym odczuciu. Oczywiscie, ze mozna kupic 2 latkowi elektryczna szczoteczke, taka specjalnie dla dzieci (juz tu dziewczyny o tym wspomnialy wczesniej). Kazdy stomatolog ci to powie, ze zadnego problemy w tym nie widzi.

Gość jjjsssyyy
wyraziłąm po prostu moje zdnaie. ot tyle. nie jestem przewrażliwiona, po prostu mam takie a nie inne podejście do kwestii wychowywania dziecka. moja znajoma np. nie myje rąk po zmianie dziecku (6 mcy) pieluchyz kupa, a potem robi mu mleko... kto tu przesadza...ja?

Gość jassssne szczoteczkla
elektryczna dla dziecka i brudne niehogieniczne lapy znajomej to to samo...ale ty jestes pusta.

Gość saleminka8
moja siostrzenica ma tą sama:)