Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gruszka

Co myslicie o tych obraczkach?

Polecane posty

Gość BeatRYCZE....
chyba juz nie modne są łączenia złota białego z żółtym

Gość zielona gruszka
to raczej rzecz gustu takie jest moje zdanie osobiście lubię żółtego, ale narzeczony chce jakiś element więc musimy się dogadać;))

Gość tralalalabumbum
Nawet nawet, zwlaszcza, jako kompromis miedzy bialym a zoltym. A kierowanie sie moda przy obraczkach - bez komentaarza..

Gość sliczneeeeeeeee

Gość zielona gruszka
jeśli chodzi o modę to chyba w takim elementach jak: proste czy zaokrąglone, szersze czy węższe. Te obrączki są strasznie drogie bo 1500euro bo to niemiecka firma, ale my chcemy sobie zamówić u jubilera i po południu idę zapytać czy nam zrobi

Gość AAAKORAAA
Mnie sie nie podobaja. Po pierwsze nie beda wygladaly jak obraczki, tylko jak zwykle pierscionki. Po drugie idz do jubilara i przymierz a zobaczysz czy zdobiona obraczke nie wyglada przypadkiem zniewiesciale, aby nie obrazac gejow przymiotnikiem gejowsko, lub tez tandentnie na dloni mezczyzny. Ja tez ogladalam mase w necie, ale dopiero jak z moim facetem poszlismy poprzymierzac, sprawa sie calkowicie wyjasnila. Polowa obraczek, o ktorych myslalam wygladala po prostu na jego dlogi gorzej niz zle, tandeciarsko. Zdecydowalismy sie naklasyczne choc nowoczesne w formie zloto. Jego dlon wyglada super, a na mojej wiekszosc sie ladnie prezentowala. Zreszta niektore kolazanki mowily mi ze zaluja ze nie kupily takich typowo obraczkowych, bo przeciez to ma mowic ze sie jest zamezna(zonatym) Jedna z nich nawet pozniej kupila calkiem nowe. Takze rade po prostu poswiecic czas na spacer po kulku jubilarach.

Gość sliczneeeeeeeee
My mamy takie http://www.yes.pl/obraczki_slubne/obraczki#ZO-Z-R02-OBR-302B I jak pokazywalam na necie je to kazdy mowil, ze dziwne i wogole. A jak przynieslismy do domu to kazdy sie zachwycal. Zdjecia nie oddaja realnego wyg;adu. Ale zgodze sie z poprzedniczka na kazdej rece inaczej wygladaja.

Dużo jest teraz różnych obrączek ładne są tylko ja jestem tradycjonalistką jednak żółte złoto:)

Gość zielona gruszka
u nas jest jednej jubiler 400 wzorów ale nic fajnego:((( wszystko z wzorkiem itp co nam się w ogóle nie podoba.. nic mi się nie podobało na makiecie a co dopiero po przymierzeniu..a te widziałam na żywo i są śliczne fakt nie mierzyłam ale na pewno to zrobimy;)

Gość zielona gruszka
całkiem fajne:) ale mój facet nie lubi za bardzo wymyślnych w przeciwieństwie do mnie więc my bardzo ugodowo oglądamy, tzn ja strasznie wybrzydzam

mi sie nie podobaja. Biale zloto po jakims czasie wyglada jak srebro a w koncu obraczki wybiera sie na cale zycie

Gość Badubinka
My mamy takie i naprawdę ślicznie wyglądają na palcu http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,139,ale uważam,że wybór obrączki to rzecz gustu i nie każdemu musi się podobać :)

Gość zielona gruszka
z tym biały złotem to fakt, kto się nie zna to nie od różni białego złota od srebra nawet gdy są nowe:) żółte złoto się bardziej błyszczy niż białe, ale co poradzić jak ja nosze tylko srebro, i nie podoba mi się żółte:(