Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w której częsci brzucha

pierwsze ruchy dziecka

Polecane posty

Gość w której częsci brzucha

czuje sie ruchy na dole ,czy na gorze?

ja czuje pod pepkiem, raz z jednej raz z drugiej strony :) tyle ze mój skarb juz powolutku zaczyna kopac i juz nie wiele ma to wspolnego z "motylkami" w brzuchu :)

takie pukanie od środka :) jeszcze delikatne. najczęsciej wieczorem, ale w ciągu dnia też się zdarza. jednak wieczorem rusza się najbardziej :) na początku ruchy były ledwo wyczuwalne, a teraz z każdym dniem coraz mocniejsze. i zazwyczaj własnie takie pukanie.

ja czuje tez właśnie takie pukanie od środka, czasem az brzuch podskoczy, bąbelki juz jakby mniej odczuwalne wiec mysle ze chyba tez kopniaki odczuwam , ale bardzo delikatne?

Gość ja jestem w 18 tc koncowka
i od 16 tc czuje takie motylki wlasnie, ale ostatnio zrobily sie one czestsze i bardziej intensywne. Juz w 15 tc czulam takie laskotania w dole brzucha, ale wtedy jeszcze nie wiedzialam, ze tak zaczynaja sie ruchy:) Czulam laskotania, glownie wieczorem, potem dwa dni nic i znow, dwa dni nic i znow...Pozniej laskotania zaczely sie robic bardziej intensywne i wyczuwalne, zrobily sie z nich "motylki" i teraz czekam na kopniaczki :D, ale chyba musze jeszcze tak ze 2 tygodnie poczekac... Acha i ja czulam na dole i nadal czuje je na dole.

Gość ja jestem w 18 tc koncowka
Karaoke, od kiedy czujesz te delikatne kopniaczki? I w ogole dziewczyny od kiedy czuje sie takie kopniaczki, ze brzuch skacze? ;)

ja łaskotki czułam od 18 tyg., a kopniaki tak od 22 tyg. teraz jest 24 tc ale wciaz są delikatne. Niestety jestem "puszysta" więc musze dluzej czekac...

Ja od 17 tc czuję lekkie puknięcia od środka teraz, kończę 18tc, czuję w ciągu dnia wiele razy jak mnie dzidziuś ugniata i kopie i się układa, świetne uczucie. To już są normalne kopniaki. Nawet mój luby poczuł dłonią, jak się wybrzusza mój brzuch. Aha i zdecydowanie czuję na dole, wcześniej to całkiem nisko, w okolicach wzgórka, teraz może troszkę wyżej, ale nadal nisko. Dużo niżej niż pępek. Pozdrawiam

W polowie 16 tygodnia poczulam pierwsze ruchy typu łoskotanie itp...a od polo 18 tygodnai czuje juz kopniaczki pod koniec 19 ujrzałam pierwszy raz jak sie brzuszek podnosi do gory jak maluszek kopie:)...czasami potrafi tak kopnąć że zaboli:) a uczucie świetne:)