Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala agrafka

tablice rejestracyjne - czy bedziecie je miec?

Polecane posty

Gość Astree
Aaa, jakby ktoś się chciał jeszcze zbulwersować to być może mój przyszły mąz też będzie miał na ślubie broń, na razie się zastanawia nad tą kwestią ;) Sa takie rodzaje pracy w których broń to dla faceta prawie jak ręka, nawet w nocy leży koło poduszki ;) Jeśli będzie chciał ją mieć ze sobą, to niech ma, co ja broni nie widziałam? ;) W niczym mi to nie przeszkadza, jakby chciał mnie zastrzelić to dawno by to zrobił ;) :D No, ciao! :)

Gość h.2.o
Trzeba być niepoważnym, żeby łączyć broń i alkohol, ale jak tam kto chce. No chyba, że broń nie bedzie nabita czy coś, to zupełnie co innego.

Widzisz Astree- pewnie gdyby wujek budowlaniec chciał przyciągnąć ze sobą betoniarkę to też byś się nie bulwersowała, bo betoniarka jest dla niego jak prawa ręka? Są takie zawody , które nieodzownie wiążą się z jakimś narzędziem jednak nie znaczy to wcale, ze trzeba to za sobą ciągać wszędzie gdzie popadnie- łącznie z kościołem na swoim ślubie. Wyobrażasz sobie krawcową z maszyną na weselu? Albo malarza ze sztalugą i paletą? A może rolnika z kosą? Trzeba umieć rozdzielić życie zawodowe od prywatnego.

Gość h.2.o
Astre, ja mam podobne zdanie do wielu weselnych dodatków, ale też mam dystans, bo jak sama nazwa wskazuje wesele musi być trochę wiejskie i kiczowate. Z pewnych rzeczy zupełnie rezygnuję, a na inne patrzez przymrużeniem oka. A z tymi bramami to nie bądź taka pewna, bo niby znajomi robic ich nie będa, ale zawsze sie moze znalexc jakaś grupka pijaczków, dla których ślub to wspaniała okazja na zdobycie alkoholu - no chyba, że ich też uprzedzisz albo zastrzelisz.

h.2.o zupelna racja z tymi bramami - tego do nkonca nie przewidzisz astree czytajac cie to ja bym na twoje wesele nie przyszla, nie z powodu twojego wesela ale ciebie, moze i twarda jestes, kosekwentna...fajnie nawet ale wiesz co za duzo to niezdrowo... a mi tu wlasnie juz tym zalecialo zyjemy wsrod ludzi wiesz? purpleday madre slowa prawisz :) mimo ze zabawne ale taka prawda ;) tesciu moj by przyszedl z betoniara a kuzyn tira by musial przytastac :D:D:D no niestety praca to praca a wesele to wesele, osobiscie mi by przeszkadzalo zeby moj facet spal z wiatrowka i narzedziami pod poduszka... kazdy robi to co lubi, jak ty astree tak lubisz to trudno, bycie kiczowatym to tez bycie ;)

Gość bardzo ladne sa
tylko kupilsmy je w naszej kwiaciarni a nie na allegro. swoja droga kupilsmy je za 10zl (2 sztuki) wiec taniej,bo na allegro trzeba sobie doliczyc niezla przesylke:/

Gość akaka
Ludzie trabienie kiedy dojezdza sie na sale weselna to znak dla obslugi kucharek i zespolu a ich w ogole nie obchodzi czy Ci sie to podovba czy nie

Gość motylek_85
Nie wiem czy to wieśniackie czy nie 9wiadomo rzecz gustu). My będziemy mieć: * z przodu - "Młoda Para" lub "Nowożeńcy" i Imiona nasze * z tyłu; "I po chłopie" ;p