Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek1975

problem z prezerwatywami

Polecane posty

Gość tomek1975

Witam was serdecznie. Mam pewien dziwny problem i nie wiem czy tylko ja czy moze wieksze grono mezczyzn. Moj penis nie jest ani olbrzymem ani liliputem, chociaz zaliucze go do tych mniejszych. Problem jest jego grubosc a co za tym idzie trudnosc w zalozeniu gumki. Moj penis ma owbod wiekszy niz prezerwatywa wiec ciezko jest mi ja zalozyc, nie wspomne o dosunieciu do konca nasady. Jest jakis sposob zeby to latwiej zalozyc? zaznacze ze naprawde jest nie wiele wiekszy od obwodu gumki.

prezerwatywa jest gumowa. A gum jest rozciągliwa.

Gość tomek1975
latwo sie mowi ze sie naciaga. wiem ale naciagnij na czubek taka zwiniena cala.... przeciez trzeba naciagac na penisie a to malo... mile

Gość aniulka 1234
Mieliśmy podobny problem i bardzo często nam gumki pękały. Dlatego zmieniliśmy sposób na antykoncepcję.

Gość Mój facet ma penisa długiego i
i grubego, od jakiegoś czasu nie może nigdzie kupić dużych prezerwatyw, wszędzie tylko te małe durexy są...., jak takiego założy to kawałek za żołędziem mu się kończy, do tego szybko pęka, a ja od 2 miesięcy odstawiłam tabletki.

Gość tomek1975
prezerawtywy z durexa xxl ..."leza" duzo lepiej... ale... szczerze powiedziawszy Kurde moj penis ni enalezy do xxl wiec czemu mam takie kupowac? Glupio sie takie kupuje... kiedys bralem na stacji i mowie do Pani ze te xxl to sie glupio usmiechala...

Tomek1975, a właściwie to jaki ty masz obwód penisa ?

Gość Marcelus
Do wyboru masz około dziesięciu rozmiarów wystarczy poszukać