Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeenna

spodnie...

Polecane posty

Gość yeenna

Pytanie ; z jakich marek spodni / jeansów jestescie zadowolone? kupilam pare i bardzo szybko mi sie zniszczyly, powyciagały straciły kolor itp.... znowu muszę kupic nowe i stad moje pytanie . jest jakas marka która polecacie??? THX

Gość do yeenna
jestes z Lomianek??

Gość bershka house

Gość tojakobieta
Disel. Nawet lekko znoszone wciąż wygladają nieźle

Gość yeenna
dzieki, ostanie jakie mialam były z mango - czrane i straciły zupełnie kolor nacieszyłam sie nimi 2 miesiace i lipa:/

Gość nonka onka
Ja ubóstwiam spodnie z H&M. Nie są drogie, a są naprawdę dobrej jakości. Nie rozciągają się tak jak spodnie z innych sieciówek. Mam zwłaszcza jedną swoją ulubioną parę, którą kupiłam 2 lata temu- cienkie, dżinsowe rurki:)

Gość jkkj
Mam czarne levisy,kolor extra nie spiera się, troszkę się tyłek wypina po dłuższym chodzeniu, ale do zniesienia, ogólnie super. Wranglery - mam ponad rok kolor super, nie tracą fasonu, jestem zadowolona. Jednak żadne nie przebiją lee..mam ponad dwa lata, kolor ten sam (nieco sprany, ale wygląda i tak ok), w ogóle praktycznie nie wypinają się kolana i pupa, kompletnie nie tracą fasonu, można w nich spać, spakać, siedzieć godzinami, nic się nie dzieje.:) Więc lee polecam, natomiast z tańszych to kupiłam ostatnio z bershki i to nie to samo, co te wyżej...ale przyznam, że jestem BARDZO zadowolona, spoedziewałam się wypychającej się tragedii, a naprawdę jest ok:)

Gość jkkj
Ta jest, też słyszałam, że h&m są ok:) Sama nie miałam

Gość yeenna
własnie o czarne najbardziejmi chodzi , lubie czerń ale intensywna nie cierpie rzeczy czranych które tracą kolor grrrrr , dzieki dziewczyny:)

Gość blah blah blah
lee, wranglery, ewentualnie levisy. w czarnych spodniach od lee biegałam trzy lata.

Gość rthggh
ja w lee biegam juz 2 lata i wygladaja tak jak wygladly, wranglery rok i tez kolorow nie starcily.... piore spodnie co 2 tygodnie gdzies z tym ze chodze w tym czasie w roznych parach... mam tez 1 spodnie z targu ktorym tez sie nic nie stalo pozatym ze sie spraly.. sa czarne ale jeszcze nienajgorsze.... nie polecam diverse, hause, cross