Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

******** co sadzicie o tych obraczkach?? ********

Polecane posty

proste klasyczne ladne.a gdyby tak wyryc jakas date lub imiona ? zeby takie golutkie nie byly ;) ja szukam w sobote obraczek,tez z klasycznych,ale za jakims paseczkiem w srodku,takie namsie podobaja.

Gość my mamy tapie własnie tylko
trochę węzsze ,w środku mamy wygrawerowaną date slubu i imię ... ja mam imię meża i date a mąz ma moje imie i date 🖐️ ..

Gość yaaaaa
Też mamy podobne z tą róznicą że ja mam szerokości 3 mm a mąż 4 mm bo lepiej wygląda taka szersza na męskiej dłoni

My tez mamy imiona i date slubu. Nie chcielismy zadnych wymyslnych obraczka to obraczka - zlota i prosta. Brylanty i wzorki to moga byc na pierscionkach :)

Gość aaaanniiaak
my też mamy takie :) z tym, że w mojej są jeszcze 3 brylanciki i w środku grawer na jednej Ty jesteś wszystkim... a na drugiej ...wszystko jest Tobą :D

Gość Dafodlilek
śliczne! :) mamy bardzo podobne, tylko że węższe bez graweru

Bardzo ładne, my mamy dokładnie ten sam wzór, chyba najbardziej klasyczny, tyle że narzeczony nie lubi żółtego złota więc będą z białego. Pasują do wszystkiego, raczej się nie znudzą tak jak mogą się znudzić jakieś przeplatane obrączki. I wyglądają też zgrabniej niż te z prostymi brzegami.

ladne bardzo ladne nawet... ja mam osobiscie z bialego zlota, bez tych zdobionych paseczkow ale tak samo zaokraglone i bez zadnych diamentow , ale to dlatego ze mam juz diamenty w zareczynowym a nosze obraczke na tym samym palcu co pierscionek i po prostu jak przymierzylam to bylo juz za duzo tych swiecidelek, chociaz te z diamentami tez mi sie podobaja,ale moj maz od razu mi powiedzial ze nie chce zadnych diamentow tylko prosta obraczke no ia taka prosta zesmy wybrali:-)) podobaja mi sie wasze obraczki, przymierz jak sie prezentuja na dloni przy pierscionku, powodzenia