Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninaa21

sponsoring

Polecane posty

Gość Ninaa21

mam propozycję sponsoringu od faceta.Ma 30 lat i jest całkiem przystojny. Tak szczerze to zgodziłybyście się na taki układ?

Gość Ninaa21
traktuję to jako pomoc finansową od kochanka, nie wiem dlaczego mam pewne opory.. No nie wiem zastanawiam się

dziewczyno, jeśli Ci się podoba, jest seksowny itp to sobie z nim sypiaj, miej przyjemność i przy okazji dostawaj kase. ale jeśli to byłby jakis brzydal,oblech czy zboczeniec ewentualnie zonaty to nie baw sie w takie rzeczy ...

Gość Ninaa21
no brzydalem na pewno nie jest. nawet mi sie podoba. To jest rozwodnik ma 2 dzieci, ale w sumie mieszka sam ,a z żoną już się rozstal.. W sumie to nie wiem dlaczego niektórzy traktuja to jako prostytucję... malżeństwo też czasem mogło by być uznane za legalną prostytucję

Gość Ninaa21
będę to robić głownie dla przyjemności ,a kasę będę mieć przy okazji. W koncu można sobie pomagać. Muszę tylko jakoś wyzbyć się tych oporów.. Może dla tego je mam ,że on jest prawie obcy dla mnie i nie wiem jak z nim będzie w łóżku..

Gość ze tak powiem
jezeli zostaniecie przyjaciółmi to oki..wezmiesz ze zwiazkow 2 jnie..inaczej poczujesz sie jak k... Fakt czasy sie zmieniaja, wiec sponsoring ma razje bytu..nie słuchaj osob ktore uwazja to za prostytucje..Twoje zycie..Twoja sprawa..baw sie i bierz z zycia co najlepsze:-)

Gość Ninaa21
a może jest tu ktoś kto był sponsorowany? jakie macie z tym doświadczenia?

Gość ze tak powiem
:-) jestem

Gość Ninaa21
i nie żałujesz?

Gość Ninaa21
ja mam nadzieję ,że nie będę miała wyrzutów sumienia przez to... z drugiej strony nigdy święta nie byłam i miałam kochanków ,,niezobowiązująco"

Gość ze tak powiem
a niby czego?..jestesmy przyjaciolmi, kochankami , mam dodatkowa kase i jestem szczesliwa:-)

Gość Ninaa21
no w sumie tak.. będę to robić głownie dla przyjemności w koncu

nie rób tego jeśli masz opory. i esli już bardzo wazne żeby były relacje przyjacielskie, jakies uczucie. bo później możesz czuć się źle, jak szmata... a jak nie musisz nie rób tego..po co?

Gość ze tak powiem
ustalcie na poczatku zasady Waszych spotkan..zeby wszystko było jasne:-) A dwa : ja nigdy, nie poszłabym za kase z gosciem dio ktorego czuje odraze..w moim zyciu mialam nie jednego takiego adoratora..ale ich olałam..Teraz jestem w takim zwiazku i jest mi z tym super:-)

Gość Ninaa21
po prostu i potrzebuje więcej pięniedzy, a jak trafia się taka okazja ,że jeszcze facet jest przystojny... 2,5 tys nie leży na ulicy

Gość Ninaa21
ale ja do niego nie czuje odrazy..nawet mnie kręci poza tym lubię starszych facetów

Gość ze tak powiem
i extra..ja biore od swojego od kilkuset zeta do kilku tysiakow..w zaleznosci od potrzeb:-)

Gość ze tak powiem
masz racje w 100%:-)

"W sumie to nie wiem dlaczego niektórzy traktuja to jako prostytucję..." - bo to jest prostytucja, nazywajmy rzeczy po imieniu. To osiąganie korzyści materialnych za pomocą seksu. "małżeństwo też czasem mogło by być uznane za legalną prostytucję" - takie małżeństwo gdzie seks jest traktowany nie jako coś co sprawia małżonkom przyjemność tylko jako moneta przetargowa, to żadne małżeństwo.

rada taka tylko że skoro juz musicie/chcecie decydować się na sponsoring..zróbcie wszystko żeby jak najmniej to miało wspólnego z prostytucja i handlem ciałem, intymnością w zamian za ciuchy czy biżuterie, bo póxniej to ciąży na psychice. a kiedyś bedziecie chciały mieć rodzinę, dzieci. po co taka przeszłość? o ile teraz nawet nie czujecie sie jak dziwki to później może się to zmienić. więc dobrze jak jest chociaz przyjaźn i ego typu uczucia i niech facet wygląda i prezentuje soba na tyle duzo abyście i bez kasy sie z nim przespały

Gość ze tak powiem
"W sumie to nie wiem dlaczego niektórzy traktuja to jako prostytucję..." - bo to jest prostytucja, nazywajmy rzeczy po imieniu. To osiąganie korzyści materialnych za pomocą seksu. jasne:-P

Gość ze tak powiem
Tym razem..masz racje:-) Ja mam takiego :przyjaciela" juz 3 rok i nie zawsze biore kase od niego..po prostu pomaga mi jak tego chce..a łaczy nas cos wiecej niz sam sex i kasa..Wiem ze dziewczyny spotykaja sie dla kasy z gosciami, do ktorych czuja tylko szmal..fakt to mozna nazawac prostytucja..ale nie zawsze tak jest..wiec wybaczcie ale ja sie czuje z tym dobrze..i moj partner tez..nawet bardziej niz dobrze! Mamy ustalone zasady i regoly, pomagamy sobie oprocz tego..wiec sorki to dla nas najlepszy zwiazek jaki moze byc..przyjazn, sex i kaska dodatkowo:-)

wszystko zależy od proporcji tego co ostatnie wymieniłaś. niech każda która ma sponsora odpowie sobie na pytanie czy dgyby nagle przestał płacić to spałybyście z nimi nadal? jeśli nie to jest to prostytucja...

"po prostu i potrzebuje więcej pięniedzy, a jak trafia się taka okazja ,że jeszcze facet jest przystojny... 2,5 tys nie leży na ulicy" - no i wyszło szydło z worka. I jak się mają te wszystkie moralizatorskie gadki, ze faceci to be, że zdradzają, że myślą tylko o jednym. A tu w tym przypadku wcale nie ma wyrachowania. Po prostu jest sobie taki sponsor i płaci. Jeszcze oszukiwanie niewiadomo kogo że to prawie jak normalny związek (chyba najbardziej samych siebie).

Gość ze tak powiem
jane ze bym spala..jest extra kochankiem i duzo mnie juz nauczył..a za nauke ja nic nie płace:-P

"Fakt czasy sie zmieniaja, wiec sponsoring ma razje bytu..nie słuchaj osob ktore uwazja to za prostytucje..Twoje zycie..Twoja sprawa..baw sie i bierz z zycia co najlepsze" - jakie czasy się zmieniają, jaką rację bytu? Te wszystkie tłumaczenia to tak zwane klasyczne sranie w banie. Zamiast wziąć dupę w troki i zająć się jakąś robotą, to szuka się łatwego sposobu na dorobienie sobie. I nagle "Eureka - znajdę sobie sponsora!" Oczywiście wszelkie porównanie do prostytutki są nie na miejscu i oczywiście obrażają naszą "sponsorowaną", bo ona nie z takich, bo to kurwy są, a ona porządna dziewczyna. Ona rzecz jasna nie zarabia dupą, te wszystkie prezenty i kasa, to taki dowód uwielbienia sponsora, to w żadnym razie nie jest zwykła transakcja handlowa: "kasa za seks". I oczywiście w momencie gdy "sponsorowana" stwierdziłaby że z seksem koniec, to strumień dóbr wszelakich płynąłby w dalszym ciągu. Kogo w tym temacie staramy się oszukać?

Gość Po prostu KSIĄDZ
Branie pieniadzy za seks jest głęboko niemoralne! Wstydzcie się kobiety! Jak można obcemu facetowi pozwalać bezcześcić swoje ciało za srebrniki! Bierzcie ze mnie przykład: ja to robie za darmo!