Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pod pseudonimem

Chce powstrzymać jeszcze poród Fenoterolem

Polecane posty

Gość pod pseudonimem

termin mam za 10dni, Fenoterol lekarz kazał odstawic już tydzień temu ale ja czuje,że jak tylko nie wezme go to zaraz sie zacznie bo nawet biorąc Fenoterol stawiał mi sie brzuch i miałam skurcze. Moj lekarz ma dyzur w nastepny weekend i wtedy bede 1 dzien po terminie i mowi że jak nie urodze do tego czasu to mnie bierze do szpitala. Mi zalezy na znieczuleniu i wolałabym,żeby on był jak mam rodzić bo wtedy pomówi z anestezjologiem-nie każdy podaje zzo rodzzącej.I moje pytanie do dobrzepoinformowanych- cyz nie zaszkodzi to w niczym dziecku?w piatek na usg wody płodowe w normie,łozysko 2stopień.czy wpłynie to jakoś na poródjesli tak pozno odstawie leki?

Gość nie zaszkodzi ciiii
ale gwarantuje Ci, ze po odstawieniu fenoterolu urodzisz najpredzej za 2 tyg. ja bylam na podtrzymaniu od 23 tyg, wciaz skurcze skracanie szyjki nawet do toalety mi nie pzowalali chodzic a przenosilam 3 tygodnie i musieli mi koncowo wywolywac porod:)

Gość wolisz ryzykować zatruciem
ciążowym, odklejeniem łożyska i niedotlenieniem dziecka ? gratuluję rozwagi

Gość vedfff
załóż nogę na nogę

Gość wolisz ryzykować zatruciem
nie jesteś lekarzem a chcesz decydować za lekarzy ? myślenie nie boli tak bardzo boisz się bólu że wolisz ryzykować zdrowie dziecka byle mieć gwarancję że na dyżurze będzie wybrany przez Ciebie lekarz ?

Gość nie ma jak robic cos na włana
reke - gratuluje odwagi i głupoty. ja bralam fenoterol do 36 tc ( mialam ciaze zagrozona , w 28 tc grozil mi porod przedwczesny ) i dopiero urodzilam w 40 tc . tak jak ktos wczesniej napisal ze dojdze do tego ze przenosisz to dziecko lub bedziesz miala problem z wywyolanie porodu .

nie rób tego, będziesz miała baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ciężki poród, tak to jest jak się za późno odstawi......................

Gość pod pseudonimem
ok dzieki, zamykam dyskusje i znikam!