Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juhu

bez nigo lepiej!!!!

Polecane posty

Gość juhu

Wczoraj mój były już chłopak powiedział ze nie chce ze mna byc!!!! z reszta nie pierwszy raz, ale zawsze wracał!!!!!!!!!!! i wiecie co? Mam go w głębokim poważaniu!!!Życzę mu wszystkiego najlepszego ale juz nie ze mna!!!!!!! Nigdy nigdy nigdy wiecej!!! Kochani chłopcy i dziewczęta!!! nie warto być masochistą!!!!! nie warto się ścierać walczyć za wszelką cenę!!! nigoko do niczego nie da sie zmusićććć TRZEBA MYŚLEĆ O SOBIE!!!! i o tym zeby byc szcześliwym!!!! to moje przesłanie na ten dzień do wszystkich którzy cierpią z powodu "złamanego" serca!!! buziaki Kochani i trzymajcie sie!!!!!

juhu zobaczymy jak jutro do tego podejzdiesz i jak sie zachowasz gdy będzie chciał znów wrócić... Po wykrzyknikach wnioskuję ze więcej w Tobie żalu i smutku niż złości i wiary że anstał dobry zcas;)

Gość juhu
Pewnie trochę żalu we mnie jest, ale bardziej do siebie że mu uwierzyłąm ze po raz kolejny dałam mu szansę z której on nie skorzystał!!!! ze dałam sie najzwyczajniej oszukać!!! To nie zdzrzyło sie ani dzisiaj ani wczoraj!! emocje opadły i mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze był to strasznie toksyczny związek !!! przedostatnim razem gdy mnie zostawił pękało mi serce!!! teraz naprawdę poczułam ulgę!!! :D a co do jego powrotu!!! mam nadzieję ze nie bedzie na tyle bezczelny zeby jeszcze raz próbować!! z reszta to juz raczej nie ma dla mnie znaczenia Czasami człowiek zrobi coś po czym przestaje dla nas istnieć!!! to właśnie sie stało!!!! :D:D:D:D:*

Gość juhu
to taka moja mała ekspresja!!!!!!!! :D:D

Gość sfdfsdf
A kto by się nie emocjonował taką zmianą? Ma się do tego prawo! A najważniejsze są prawidłowe wnioski i realizacja mądrych postanowień. Trzymaj się, autorko tematu! 🌻

Gość hjhkhhk
Do dupy ta ekspresja. Toksyczność toksycznością, ale wszystko idzie rozwiązać. Najczęściej brak porozumienia rodzi problemy.

Gość fhdf
tow koncu kiedy cie rzucil?? cwczoraj czy nie wczoraj?

Gość juhu
jasne że brak porozumienia! tylko zeby sie porozumiec trzeba dialogu a nie monologu! a mi sie poprostu odechciało walki proszenia... Dziękuję za życzenia:D

Gość juhu
Wczoraj poprostu powiedział to po moich naciskach na niego!!! a fuj!

Gość chce umrzec.
kiedy robisz więcej niż trzy wykrzykniki, oznacza to, ze masz zaburzenia osobowosci...

Gość juhu
a moim zdaniem zaburzenia osobowości mają ludzie którzy czepiają się do ilości wykrzykników! nie wiem czy trzy wykrzykniki to taaaaaaaaka straszna rzecz??

Gość hjhkhhk
Na kafeterii tyle tu specjalistów od osobowości, że aż strach pisać :)