Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka27

Wątpliwości - druga kreska

Polecane posty

Gość lidka27

Dziewczyny jak na tescie pojawia sie druga kreska, ale ledwo ledwo widoczna to co to moze oznaczac? Czy ktos tak mial? Prosba o kilka slow czy cos wiecie na ten temat!

Gość fhdf
ze to ciaza, poszperaj w watkach

Gość lidka27
:):):) umrę ze szczęścia, ale to na pewno oznacza ciąże? zadnych watpliwosci? ta kreseczka jest bardzo bladziutka, taka rozowo mleczna ale ewidentnie sie pojawia...

Gość nie spotklam sie
jak w czasie podanym na ulotce - to ciaza jesi odczytywane po czasie, to nic nie oznacza

Gość wezwijcie lekarza
gratuluję :-)

Gość lidka27
a testy moga sie mylic? sorry, ze sie tak Was dopytuje, ale borykam sie od 14 roku zycia z problemami ginekologicznymi i zajscie w zciaze w moim przypadku moglo byc dosc trudne, staramy sie juz tak aktywnie od polroku i ja az uwierzyc nie moge ze to sie moze stac, dlatego tak bardzo wazne sa dla mnie Wasze komentarze i opinie

Gość wezwijcie lekarza
dla "świętego spokoju" jutro rano zrób eszcze jeden test, lub nawet teraz w jakimś laboratorium test z krwi.

Gość lidka27
a ile sie czeka na wyniki takiego testu z krwi?

Gość wezwijcie lekarza
wyniki są na miejsu

Gość lidka27
serio? tak od reki od razu wszystko robia? czyli jutro rano pojde zrobic to od razu bede wiedziala?

Gość u mnie pojawila sie__
druga kreseczka, byla baaardzo blada, myslalam, ze sobie ja tylko wmawiam ;) jestem w ciazy :) wiec Tobie tez gratuluje w niektorych labolatoriach wyniki sa dopiero na drugi dzien, w niektorych za godzine, musisz sie dowiedziec jak to jest u ciebie

Gość lidka27
dziekuje kochane za wszystkie info:) Trochę mnie podbudowalyscie w tym i nakrecilyscie, jutro polece do laboratorium i mam nadzieje, ze wynik badania tylko potwierdzi Wasze slowa - bedę najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi:):):)

Gość lidka27
33,7 mIU/ml :):):)

Gość kimononono
gratulacje!!!!!!:) a powiedz prosze w którym dc testowalas?? ja tez sie staram... czekam teraz na brak okresu... gdybyś mogła odpowiedzieć była bym wdzięczna