Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra 79

Hausing Social

Polecane posty

Gość sandra 79

Zakladam nowy temat gdyz prosilam o pomoc na forum "Mieszkania socjalne i spoldzielcze w UK" ale niestety nie dostalam zadnej odpowiedzi poniewaz za bardzo sie tam obrzucaja g....m i jakos chyba nie przeczytaly mojego postu. Moje pytanie bylo nastepujace: Dziewczyny dowiedzialam sie ze u mnie w miescie mozna zlozyc aplikacje o mieszkanie spoldzielcze (Hausing Social), czy wiecie moze jak dlugo czeka sie na taki dom. Chodzi mi o to czy krocej niz na socjalne. I chcialam sie jeszcze zapytac ile przecietnie placi sie za wynajem takiego domu np. dwu sypialnego, czy to sa duze roznice miedzy spoldzielczym a socjalnym?

Gość to może pocztaj tamten
temat i się sama dowiedz.Tam dziewczyny wszystko opisały wcześniej.A na dom to czeka się różnie,w zależności od danej sytuacji,miasta-1rok a i 3lata też.

Gość to może pocztaj tamten
aha i Hausing Social-to jest właśnie mieszkanie socjalne.

Gość sandra 79
przepraszam chodzilo mi o Hausing Society, mieszkanie spoldzielcze. Czytam od poczatku watek "Mieszkania spoldzielcze i socjalne w UK" ale troche mi to zajmie, zwlaszcza ze nie mam w domu dostepu do internetu. Niewazne moze wkoncu sie doczytam. Pozdrawiam