Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooowwwww

Chcę mieć delikatną urodę jak np. Iza Miko... możliwe ?

Polecane posty

Gość ooooooowwwww

taka eteryczna jasna blondynka z niebieskimi oczami.... ja mam jasną skórę, ciemnobrązowe oczy, czarne brwi, czarne oczy, kolor ust naturalny też ciemny... chcę nadać tej urodzie hmmm.. trochę lekkości.. bo jest strasznie wyrazista i w sumie podoba mi się to ale chcę odmiany..

Gość ooooooowwwww
usta ciemne, tzn. czerwień wargi mam zawsze czerwoną... może samo rozjaśnienie włosów wystarczy?

Gość Mr. Scary
Po co być drugą Izabelą Miką skoro możesz być jedyną w swoim rodzaju Moniką (czy jak Ci tam na Imię)

Miko - ona delikatna? Ma strasznie ostre rysy twarzy! Żeby wyglądac delikatnie nie wystarcza jasne włosy, blekitne oczy i jasna karnacja... Trza mieć delikatne rysy twarzy

Gość em 5
chyba bym sie zabila, gdybym miala wygladac jak ta sztuczna miko.

Gość Mr. Scary
Jeśli masz ochotę na zmiany zmieniaj się do woli, ale nie staraj się być taka jak x czy y staraj się być lepsza ! :classic_cool:

Nie staraj się :) Eteryczna to nie znaczy najładniejsza :). Najsłynniejsze obecnie gwiazdy mają charakterystyczną urodę :) Ja bym osobiście chciała być bardziej wyrazista. :(

Nie staraj się :) Eteryczna to nie znaczy najładniejsza :). Najsłynniejsze obecnie gwiazdy mają charakterystyczną urodę :) Ja bym osobiście chciała być bardziej wyrazista. :(