Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fireeeee

Tatuaż

Polecane posty

Gość fireeeee

Chce zrobić sobie tatuaż przy łopatce.. myśle nad chińskim znakiem ognia, ale nigdzie nie mogę znaleźć jak wygląda. A tatuażu nie chce robić teraz tylko może za rok, ale juz o tym zaczynam myśleć.. może mi się zmieni.. ale macie może jakieś zdjęcie jak to wygląda? I czy na łopatce będzie ładnie?

Gość fireeeee
może tobie bardziej by odpowiadał ;)

Gość fireeeee
a jak wygląda szczęście? :)

Gość zrob sobie taki
znacie chinski ? jak nie to po chuj sobie takie znaki robicie.

Gość fireeeee
kuźwa zrobie sobie motyla :o Albo po polsku napisze "MÓJ ŻYWIOŁ TO OGIEŃ" hahaha. troche tajemniczości sie przyda. ktoś zapyta. "A co to znaczy" to ja mówie, że to znak ognia i już.

Gość zrob sobie taki
chyba ze ten co Ci zrobi tatuaz zrobi np. jedna kreseczke ciensza i zamiast ogien znak bedzie znaczyl glupia cipa, oni sami nie radza sobie z wlasna kaligrafia a nie dopiero gosc co nie rozumie co nawet co bedzie tatuowal

Gość fireeeee
no nie.. jak będzie miał zdjęcie to musi zrobic identycznie, a jak się pomyli no to problem

Gość zrob sobie taki
a w sumie to co mnie to obchodzi, jak sie pomyli to i tak nikt sie nie zorientuje bo nikt wlacznie z Toba tak naprawde nie bedzie wiedzial co masz wytatuowane, bedziesz mogla mowic ze to znaczy np. Marek, Roman, Jozek czy jak tam sie beda Twoi kolejni faceci nazywali i oni beda przekonani ze masz wytatuowane ich imie