Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolantaiz

nie mogę zasnąć

Polecane posty

Gość jolantaiz

czeka mnie bezsenna noc kto tez tak ma/

Ja juz spię, prawie spie, ale trza isc z pieskiem i czekam za synem . mą zsobie jeszcze patrzy na tv, wic siedze jak na szpilkach by isc spac.

Gość jolantaiz
ja nie spię przez faceta. rozstalismy się niedawno. kladę sie ale wszystko zaczyna sie we mnie trząść i rycze, wiec juz wole na kafe posiedzieć. Moze poznam jakichs ciekawych ludzi.

Ja zasypiam natychmiast, no ale spacer z peskiem i czekam za synkiem, to pójdzie z kundelkiem który hcyb aju złypie oczami za spacerem. Ech, czemu pieski nie załatwiają sie na kibelek.

Hauknął by tylko, poszedł na kibelek, spuscił wode i po krzyku, a tak trzeba znowu łazić, brr zimno!! Ja chcę wiosnę w trybie pilnym.

A mni esie chce spac , az mi sie w głowie kręci. Czemu pieski musza tak stale wychodzic, jak tera zsie z nim nie wyjdzie to tzreba bedzie o4! w nocy, lub nad ranem iśc!!!

Gość alalaa
ja chce miec kota , ale nie mogę bo wynajmuję pokój :(

a mi przysnęło się na sofie w salonie jak nigdy:)chyba działa na mnie tak spokój mojej cięzarnej kotki,która spała ze mną

Gość spiaca krolewnaaaa
ja tez nie umie spac meczy mnie samotnosc :( jakie to paskudne uczucie :( nie mam do kogo sie nawet przytulic nie mowiac juz o porozmawianiu :( czuje sie beznadziejnie :(

Gość nmjmfjxk
do śpiącej królewny-nie smuć się, jesteś samotna, ja mam męża i czuję się tak samo jak TY< samotna i smutna, zamiast spać jem i płaczę mąż wogóle się mną nie interesuje, jestem mu obojętna i gruba...mam też tego dość, wieć dostrzeż dobre strony bycia samotną, bo gorezj jest cZUĆ SIĘ SAMOTNĄ W MAŁŻENSTWIE

Gość alalaa
spiaca królewnaaa długo jesteś samotna?

Gość jolantaiz
dobry pomysł z tymi baranami :D

W ogóle nie należy myśleć o spaniu, bo wtedy na pewno nie zaśniecie. Ja wolę sobie posiedzieć na necie, zamiast leżeć w łóżku i myśleć, czemu nie śpię. A jak nie na necie, to biorę gazetę i czytam. Jak się poczuję senna, to gaszę światło i zasypiam. To mniej frustruje, spróbujcie;)