Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka biedroneczkaaa

kolezanka mi dogryza ze jestem sama

Polecane posty

i ciagle powtarzz ze powinnam juz miec faceta bo mam 26lat ze teraz to jzu trudniej mi bedzie i zostane sama a ona chociaz w trakcie rozwodu ma przynajmniej dziecko i na starosc nmie zostanie sama itd denerwuje mnie to i nie wiem co robc reagowac czy odpuscic?

Gość Nena24
ale to już było :O 🖐️

Gość kikilililnananapapapa
jezeli to tylko kolezanka to daruj sobie dyskusje z nia ,,,, a dlaczego jestes sama??

tu prawie kazdy temat juz chyba byl a dlaczego jetsem sama? bo nie makolo mnie osoby ktora mi odpowiada a z byle kim sie nie zwiaze ...

wiesz co ja mam dopiero 20 lat i jestem w takiej samej sytuacji wiec interesuje mnie ten temat .... a co wogole nie spodkalas na swojej drodze takiego faceta czy poprostu cie niechcial albo on juz mogl byc twoja ale przestal cie interesowac?

Gość oktawiaoktawiana
powiedz tej "koleżance" żeby się odpierdoliła od twojego prywatnego życia. koniec i kropka. w czym problem? to twoje życie czy koleżanki???

jesli chodzi o facetow to zawsze zle trafiam albo zajety albo zonaty albo chce romasu bez zobowiazan albo ja mu sie nie podobam albo on mi sie nie podoba itd

ja na swojej drodze spotykam same romanse bez zobowiazn ale z drogiej strony moze tak byc ze mam za duze wymagania na faceta ktory jest w zwiazku jeszcze nie trafilam chciala bym kogos znalesc a ladna jestes przecietna szczopla gruba wysoka niska??

W ogóle się nią nie przejmuj. Sama chyba ma problem, skoro Tobie dogryza. Sama piszesz, że się rozwodzi. Pewnie chce się lepiej poczuć, dogryzając Tobie, że masz gorzej od niej. To jej daje jakąś satysfakcję...

trudno mi samejokreslic urode ale mam powodzenie u facetow zawsze sie kreca wiec chyba brzydka nie jetsem:P znajomi mowia ze ladna wiec musze im uwierzyc:) wlosy ciemny blond szczupla 172cm wzrostu tak po krotce

lidiena ma racje zeczywiscie kolezanka chce ci pokazac ze masz gozej od niej

Gość oktawiaoktawiana
dziecko możesz mieć także bez związku, więc o co chodzi? współczuję koleżanki