Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanki

Czy tez tak mieliscie? To dziwne.

Polecane posty

Gość kolezanka kolezanki

Jakis czas temu poznalam pewne mlode malzenstwo. Ja nie mam zbyt wielu znajomych gdyz sie przeprowadzilam i mieszkam daleko od rodziny i znajomych. Otoz z poazctku bylo swietnie, ja i moj facet umawialismy sie z ta parka i czesto gdzies wyjezdzalismy, organizowlaismy pikniki, wychodzilismy potanczyc itp. Od jakiegos czasu coraz rzadziej do ans dzwonia, jak obiecaja spotkanie to w ostatniej minucie czesto je anuluja. Najgorsze jest jednak to, ze keidys przez przypadek poznali moja kolezanke a pozniej tez kolege mojego faceta. Od tamtego czasu ta parka umawia sie za moimi plecami z moimi znajomymi. Zapraszaja ich do siebie i dzwonia najpierw do nich a do mnie na szarym koncu. Jak sie juz uda nam umowic to oni oczywiscie spoznieniu wpadaja do baru z moja kolezanka, wczesniej mnie o tym nie informujac. Czuje sie oszukana. Czy to normalnie, ze nowi znajomi kradna mi starych? Co to jest grane?

Gość aschken
intryga..

Gość kolezanka kolezanki
Ale po co taka intryga?

Gość kolezanka kolezanki
Wkurza mnie to , ze nowa znajoma podbiera mi kolezanke. A kolezanka tez nie lepsza.

Gość kirkor2434
slabi to znajomi ktorzy nie chca sie z wami zadawac. Musisz znalezc sobie innych. Ja np mam tak ze znamy z żoną 3 parki. Kazda jest fajna - z jedna spotykamy sie chodzac do kina, na piwo, siedzimy u siebie i imprezujemy. Drudzy są spokojni, nie pija alkoholu. WIec spotykamy się co prawda rzadziej - ale dlatego ze są zapracowani. Jednak zawsze milo spedzamy czas - zwyczajnie rozmawiajac i siedzac chocby przy stole. Z trzecia para przestalismy sie spotykac bo nie odpowiadalo nam to, ze zawsze lała sie wódka na spotkaniach z nimi. Zastanów sie, moze tez robilas cos co im nie odpowiadalo?

Gość kolezanka kolezanki
Hmmm my z moim facetem to jestesmy i do tanca i do rozanca:) Ja z ta znajoma mamy wspolne zainteresowania itp. Moze zazdroszcza nam, ze mamy wiecej aksy i latwiejsze zycie. Nie wiem sama.

Gość skkkutt
to nie jest dziwne, czasami tak się dzieje:) moja koleżanka kiedyś zapoznała mnie ze swoją koleżanką, z którą jeszcze chodziła do podstawówki. Bardzo przypadłyśmy sobie do gustu, że się ze sobą bardzo zaprzyjaźniłyśmy natomiast im się rozluźniły stosunki. przyjaźnie się z nimi dwiema ale "oddzielnie" już 20 lat:) i żadna nigdy nie miała pretensji, że spotykam się z tamtą a nie z nią i odwrotnie. musicie jeszcze kogoś poznać, mieć więcej znajomych, problem sam się wtedy rozwiąże