Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hrabinakozel

Co ja zrobię, że Cię lubię

Polecane posty

Gość Hrabinakozel

Gość Hrabinakozel
Lubię Cię - tylko Lubię Cię... Ale tylko Tylko lubię cię. Więc śpij... Ale sam Ja w innej pościeli już leżę. Lubię Cię... Ty też mnie nie kochaj. Lubię Cię... Ale tylko Co z tego? Śpij... Sam... Oh, nie kochaj mnie już tak mocno! Lubię Cię... Ale śpij... Lubię Cię... Zaśnij sam! Bez mojego pocałunku... Lubię Cię... Ale tylko Lubię Cię... Nic więcej. Lubię Cię Lubię Cię

Gość ojejorjatez
super :)

Gość Hrabinakozel
Lubię cię Lubię cię za to, że mnie poznać chciałaś, Pomimo mych błędów i wad, nie zrezygnowałaś, Lubię z tobą, przebywać, podróżować, Trzymając cię za rękę, razem spacerować, Lubię twoje kolorowe włosy, twoja twarz oglądać I w twoje jak niebo oczy spoglądać Lubię cię dotykać pieścić cię do woli I twoje słówko urocze: powoli!! Lubię usypiać i budzić się z tobą To jak karmić się bezkresną przygodą Lubię twoje usta namiętne, rozkoszne spojrzenie, Które budzi we mnie onieśmielenie? Lubię cię za wszystko i za nic Będę lubił cię bardziej, Tylko muszę przekroczyć kilka granic icar

Gość ojejorjatez
to jeszcze lepsze:)

Gość ojejorjatez
masz cos jeszcze??

Gość Hrabinakozel
lubię cię naprawdę choc nie wiem czemu, lubię cię,jesteś słodki jak łyżeczka dżemu

Gość ojejorjatez
hehe :)

Gość Hrabinakozel
Mogę zrobić wszystko jeśli tylko chcesz Tak działasz mnie, dobrze o tym wiesz Nawet gwiazdkę z nieba u stóp Ci złożę Pokażę, że świat może również być w kolorze Jak wierny sługa, przy swej pani do końca Nie obsypię Cię złotem bo nie miłość w pieniądzach Dam Ci w zamian, coś bezcennego Uczucie bliskości, bezpieczeństwa duchowego Znajdziesz we mnie oparcie, gdy los Cię rzuci na kolana Otrę Twoje łzy i będę przy Tobie kochana Przytul się, posłuchaj bicia serca Ono bije dla Ciebie, dla nikogo więcej Ufaj mi i niech to się nie zmienia Nie potrafię oszukać Twojego spojrzenia Magia Twoich oczu jest błękitnym niebem Na które patrzę wtedy, gdy brakuje mi Ciebie Poprawiasz mi nastrój, bo Twoja osoba Jest dla mnie księżycem gdy ciemna noc błoga Przy Tobie mi gorąco, nie czuję chłodu Mógłbym Ciebie tulić od wschodu do zachodu Słońca, które nawet tak nie grzeje Tak jak Ty, gdy patrzę na Ciebie Krew mi szybciej krąży, serce mocniej bije Taki dziwny stan, nie wiem co się ze mną dzieje To przyjemne uczucie, czuję jak się unoszę Przez Twój zapach lawędy, to za nim kroczę Jak w hipnozie, nie panuję nad sobą Nieznajoma siła każe podążać za Tobą A ja ulegam jej, niewolnikiem jestem Chcę oddychać tylko Twoim powietrzem Mogę zrobić wszystko jeśli tylko chcesz O tym dobrze wiesz, doskonale wiesz Lubię Cię, lubię na Ciebie patrzeć Dobrze o tym wiesz, że dużo dla mnie znaczysz Magią swoich oczu zaczarowałaś mnie Żyję ciągle w hipnozie, w Tobie zatracam się Lubię Cię, lubię ten zapach Twój Czując go przenoszę się do krainy snów Bujam w obłokach zielonych z zazdrości Bo one tak jak ja też pragną czułości *:)

Gość ojejorjatez
ktorys jest twoj??? :)

Gość ktos tam se pisze
fajne:-)

Gość Hrabinakozel
lubię cię fragmentami. bardzo rozs±dna postawa żeby tak jak kiedy¶ nie gasić ognia łzami które ciebie złoszcz± a ja tylko spuchnę rozmażę twarz i siebie i każde do siebie z poduszk±. (ciało powie mi wszystko. przymknięte lekko powieki przyczajone spojrzenie i tak łagodnie milczysz. a ja słyszę chodĽ się potulić. albo szyja. niedoceniana przez kobiety a taka ważna. czytam na niej jak na mapie zło¶ć. rozedrgana napięta daje znak nie podchodĽ. męskie usta lekceważone przez poetów. Lubię cię w tym fragmencie gdy rozchylone nieostre na krawędziach w miękkim dla mnie u¶miechu) to nie porażka ze lubię cię w kawałkach. tylko popatrz ile się zmieniło odk±d zaczęłam omijać mało przyjazne miejsca albo nie zwracać na nie uwagi. wybieram z ciebie co najlepsze. spróbuj tak ze mn±. kawałkami. ZGADNIJ

Gość ojejorjatez
nie wiem :)

Gość puszyste na diecie
Literkę L sama postawię, Literkę U Tobie zostawię. Literka B musi być, bez I nie można żyć. Do tego Ę dodam CIĘ. I powiem szczerze, że LUBIĘ CIĘ.:)

Gość ojejorjatez
naprawde fajne :)