Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość addad

czuje sie jak sczemp człowieka

Polecane posty

Gość addad

nie mam dziewczyny nigdy nie miałem czuje sie sam z sobą źle. Myślę sobie ze chyba nigdy nie będę miał kobiety prowadzę życie samotnika nie mam znajomych ponieważ nie lubię ludzi. Szybko mnie nudzą sa tacy sami ale chciał bym mieć kobietę wiem ze to brzmi jak głos rozpaczy bo po części tak jest mam pierdolona wadę wymowy z którą walczę. Ale to nie jest powód tego ze nie mam znajomych porostu mnie wkurwia ich małostkowe zachowania ahhh szkoda gadać .Powiedzcie mi czy osoba która ma własną opinie zdanie na co poniektóre sfery życia mam wadę wymowy .Czasami mowie nie wyraźnie nie żebym sie jąkał po prostu czasami taka bełkotliwie mowie studiuje mam prawo jazdy teraz czuje sie jak na licytacji własnej osoby powiedzcie czy w względem kobiety jestem atrakcyjny ????

Gość addad
????

Gość puszyste na diecie
nam się podobasz !

Gość tokay
napewno jestes inny nietuzinkowy naparwde co wcale nieoznacza ze gorszy sam tak zcasem mam ale jesli bedzie sie to utrzymywac te stany musisz chyba udac sie do specjalisty

Gość addad
po prostu potrzebuje kobity czuje się samotny nie wiem co jest nie tak po prostu od dłuższego czasu mam tak boje sie ze popadłem w depresje kurwa mac człowiek myśli planuje swoja przyszłość a tu jeden wielki wal idzie do przodu jak stara ruska tankietka do przodu pomalutku ale do przodu nigdy sie nie cofać i masz kurwa jego mac musi byc lepiej bo juz gorzej być nie może

Gość addad
#kobiety

Gość faserra
to idź do biura matrymonialnego tam nie ma ludzi przygłupawych jak na portalach netowych tylko są kobiety normalne szukające partnera, męża

Gość addad
a najbardziej mnie wkurwia to ze zdaje sobie sprawę ze jestem atrakcyjny dla kobiety ale zawsze coś muszę spierdolić jakieś fo pa i masz albo boje sie kochać a z drugiej strony każdy chce kochać i być kochanym ale tego się boje

Gość addad
strzęp jest to problem globalny jesli chodzi o pisownie

Gość addad
wiesz mi sie wydaje ze biuro matrymonialne jak również portal internetowy nie jest wyznacznikiem tego gdzie jest mniej idiotów

Gość tokay
masz jakies przykre doswiadczenia tj. z dziecinstwa naprzyklad lub pozniejszego okresu?

Gość Pierdol sie.. EMO

Gość addad
zaraz będzie dwa lata jak straciłem kogoś kogo kochałem na własnych oczach moja matkę w tedy poznałem smak bezsilności wiem ze to co ja tu pisze to po części wylewanie moje frustraci w przestrzeni internetowa Miewam takie chwile kiedy jest wszystko okey widzę sens w moim życiu a czasami nic mi sie nie chce tak jak teraz ahhh szkoda gadać .....

Gość samaEwusia-lat44
rzeczywiscie,jestes i SZCZEMP I SCZEMP,tak pisząc,popadniesz w obłęd.ludzie tacy nie są...chyba.