Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-l-e-v-i-t

Elevit - pmaga zajść w ciąże ??

Polecane posty

Gość e-l-e-v-i-t

Witam - przeczytałam na forum bociana , że witaminy Elevit pomagają zajść w ciąże ?? Na ulotce, pisze tylko , ze jest to preparat dla kobiet w ciąży i starajacych sie. Czy ktoś słyszał, zeby komuś pomogły ???

Gość e-l-e-v-i-t
nikt nic nie wie ???

Gość Ja jem elevit
ale dlatego,że jestem w ciązy i przepisal mi je mój gin. O tym,czy pomagają zajść w ciąże niestety nie mam pojecia :-(

Gość nie nie pomagaja
to sa zwykle witaminy od ktorych sie w ciaze nie zachodzi! zalecane sa przed zajsciem w ciaze ale tak jak np kwas foliowy. Swoja droga to bardzo dobre witaminki, biore od poczatku ciazy i wyniki mam super!

przychylam się! witaminki bombowe ale biorę je odkąd zaszłam w ciążę... prenatal się nie sprawdził a elevit jest rewelacyjny!!! :-)

Gość usiek

Jak sa kłopoty z hormonami mnie ginekolog polecił Ovarin, ma w składzie też witaminy, kwas foliowy i inozytol http://ovarin.pl/

Elevitu nie znam, ale znam ovarin. mnie się też dzięki niemu udało zajść w ciaże. Wyregulowałam gospodarkę hormonalną i w sumie po kilku miesiacach jak go brałam były już 2 kreski

Ja też brałam Ovarin, mnie się właśnie dzieki niemu udało wyregulować hormony i zostać mamą