Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProblemzUszami

Świecące uszy....

Polecane posty

Gość ProblemzUszami

Mam problem, którego przyczyna jest mi nieznana. Mianowicie, świecą mi się uszy, tak jakby były w ogóle nie umyty. Świecą mi się juz po godzinie od kąpieli i czyszczenia patyczkami...po 3 godzinach wyglądają naprawdę odrażająco :( Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Czy ktoś z was miał coś podobnego? Jest na to jakiś sposób?

Gość to chyba dobra przypadłość
w dobie kryzysu, zaoszczędzisz na energii :)

Gość sztuczka laiza
a penis ci sie też swieci ?

Gość ProblemzUszami
Po co te złośliwości, bądźcie ludźmi na poziomie. Chociaż widocznie nie każdy ma takie zdolności... Nie każdy tak ma, bo obserwuje ludzi, których widzę cały dzień i wiem, że to nie jest normalne...a bardzo mi przeszkadza, nie mogę nawet związać włosów...Czy może w końcu wypowiedzieć się ktoś z odrobiną kultury i inteligencji? -.-'

może masz tłustą cerę... Od września tego roku wszyscy będą uzywać żarówek energooszczędnych, a Ty będziesz mógł używać swoich uszu... :P:P

Gość ProblemzUszami
Najlepiej żeby wypowiedział się na mój temat lekarz a nie środowisko małointeligentnych bez wykształcenia wyższego . Mam poważny problem i zapraszam ludzi wykształconych i na poziomie do dyskusji nad moim dylematem.

Gość ProblemzUszami
Proszę się dostosowywać do moich wymagań odnośnie odpisywania na tym topiku. Nie rozmawiam z ludźmi, którzy na to nie zasługują .

Gość ProblemzUszami
Gratuluje kurwa dowcipu. Nie, nie mam tłustej cery, dlatego się dziwie. 2 poprzednie komentarze to robota jakieś osoby bez zajęcia, weź się pizdo zabierz za pranie a nie mi temat zaśmiecasz. Uszy się świecą, inaczej tego nazwać nie mogę, nie są brudne, po prostu się kurewsko błyszczą. Nie jest to nic estetycznego i proszę tylko o zwykłą radę, do sfrustrowanych półgłówków - won

Gość ProblemzUszami
Wypierdalać kurwy polskie jak nie macie nic do roboty !!! jeb sie głubia babo z żulem kurwa na schodach powtarzam won śmiecie !!! kurwa świecą mi sie kurwa uszy jak psu jajca i nie mogę uzuskać odpowiedzi !!! nie mam tłustej cery i spierdalaj z tą radą pizdo !!!

Gość ProblemzUszami
pociesza mnie fakt, podszywaczu, że w realnym życiu, gdy zestawić nas ze sobą, wyglądał byś jak kupa :D spadam, pisz w moim imieniu nadal, i tak przejebałeś życie :D

Gość ProblemzUszami
aaaa teraz już wiem to żel z włosów mi skapywał na uszy oraz przy pryskaniu lakierem sobie je nabłyszczałem :-D teraz na to wpadłem :-)

Gość rozgoryczana
talkiem posyp

Gość hehe do podszywa
Co do autora/ki, fakt, trochę zabawnie przedstawił problem, ale żeby się podszywać trzeba mieć poczucie humoru którego tobie chyba brak. Pierwszy raz naprawdę żal mi podszywacza, chociaz moze za rzadko tu bywam :D do autora, o ile jeszcze tu zajrzy, nie potrzebnie się uniosłes, troche luzu, mamy wiele kretynow w spoleczenstwie, pora przywyknąc

Gość gość
Miałam podobny problem. Tłuste uszy to objaw niedoboru kwasów omega3 w organizmie.