Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika 33

Przewlekła infekcja u niemowlęcia

Polecane posty

Gość Nika 33

czesc dziewczyny. Mam 15 - tygodniową córeczkę i własciwie od urodzenia mamy kłopot z zapchanym noskiem . Lekarze jakos nie potrafia sobie z tym poradzic. Czy ktoras miala podobny problem?

Gość może w domu coś masz np
za suche powietrze ...

Gość Nika 33
zliczylismy juz alergologa i pulmunologa, laryngolog tez byl. Przetestowalam juz z 4 rodzaje mleka - w tym nutramigen, po ktorym mala wymiotowala i nic

powód jakis musi byc... zmien lakrzy? umów sie na konsultacje orywatnie, albo idzcie do szpitala niech zrobą kompleks badan

Gość Nika 33
z tym suchym powietrzem tez sie juz zastanawialam. Wprawdzie mamy jais nawilzacz na kaloryferze, ale po przebytym ostatnio zapaleniu pluc, jestem troche przewrazliwiona i temp w mieszkaniu mam dosc wysoka. Malej z noska nic nie leci, nawet zeby frida wyciagnac trzeba sie napocic a caly czas ma taki odglos z jednej dziurki w nosku, jakby miala mega katar. Dziwne jest to ze w jednej dziurce i nawet jak uda sie cos wyciagnac to tylko po spaniu taki gesty ,,smark''

a jaki ma kolor ta wydzielina? przeźroczysta moze swiadczyc o alergii ale lekarzem nie jestem