Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaswer

Vampire .....

Polecane posty

\" jestes zalosnyi wygladasz jak homo. nie strugaj intrygujacego inteligenta o szerokich zainteresowaniach i zdolnosciach, niczym nie intrygujesz, chyba ze banalnoscia. latwo zrozumiec twoje motywy, kobity ci brakuje ale wcale taki interesujacy nie jestes. raczej przewidywalny i taki... ZWYCZAJNY. pozdrawiam serdecznie\" :D ostro :classic_cool:🖐️ \"czemu mi sie nie wyswietla zdjecie Vampirka ?\" Mawroncia żałuj, żałuj. :classic_cool:🖐️ Miałem tu nie przychodzic, jestem słaby pscyhicznie. 😭🖐️

wczoraj było 😭 lubie facetów którzy lubią chodzić boso ;) czemużeś taki słaby?

" wczoraj było lubie facetów którzy lubią chodzić boso czemużeś taki słaby? " :o myslę i nie mogę wymyślić co może być pociągającego w chodzeniu boso. :classic_cool:🖐️ Bo miałem dziś tu nie wchodzić tylko się uczyć, a znowu tu jestem. :o😠🖐️

jest coś , takie właśnie lubię Jestes jak szklanka wodki, do polowy pusta bo reszta to alkochol Masz krzywy usmiech i popekane usta i kartoflany nochal Jestes jak moj telefon, prawie calkiem plaska masz dwa male guziczki Polifonicznie mruczysz, gdy tylko cie poglaskac i swieca ci policzki. takie wlasnie lubie.... Masz sexi tylek, chociaz troche zaduzy jak dwie z Jelcza opony I eroteczne stringi, czerwone jak kwiat duzy jak dwa zszyte spadochrony Szarobure oczy i zawyzone ego i zeza rozbieznego I postrzepione tipsy, kolorowe jak Lego albo jak co innego ale co z tego, ale co z tego, ale co z tego, ja takie takie takie takie.... takie wlasnie lubie... Nosisz spodnie z dresu i rozowa torebke jak w tej bajce o pedalach Masz na torebce z pokemonem nalepke lepszej fotki nie mialas Masz tez ekstra dziare, delfina z paszcza smoka wycieta z czasopisma i masz na twarzy triki, jakby cos wpadlo ci do oka az strach popatrzec z bliska Lecz jedno musze przyznac, rozumiesz mnie bez slowa i kazda inna laska przy tobie sie moze schowac moze jestes plaska ale wszsyscy dobrze wiemy ze caly ten moj zryty tekst byl tylko dla sciemy takie wlasnie lubie...

Gość O ranyyyy
to nim sie tak zachwycacie? Nic specjalnego a wyglodniale panny sie rzucily.. Niski z owlosiona klatka, male raczki i what? Czym tu sie podniecac. Musicie byc zdesperowane.. Pozdro, bye!

hej nieźle się tu rozkręciło - nawet ktoś tam nieudolnie potrafił programować:P:P:P każdy am prawo wyrazic swoja opinię;) no mr polski to ja nie jestem ale zwyczajnym facetem tez nie:P:P:P

no zwyczajny czyli taki co lata po realu a nie w głowie mu siedzenie na damskich forach:P:P:P

"no wg tej definicji to pewnie masz rację..." Z tym, ze on to napisał tak, że czuć pozytywny wydzwięk. :o Określenie nienormalny bardziej by tu pasowało. :classic_cool:🖐️

heh pewnie tak:P:P:P oj za mocno sie wszyscy przejmujecie robicie afery o byle co:P zresztą ja tak samo szybko znikne jak się pojawiłem;)

Gość osoba_trzecia
if (vampire and real_man) = true go away end :)

"if (vampire and real_man) = true go away end" Marny z Cibei programista. :classic_cool:🖐️ Monte to już nie pamiętasz czasów, kiedy nasze ciała i dusze mówiły jednym głosem, tworząc perfekcyjna harmonię? 😭:classic_cool:🖐️

zresztą ja tak samo szybko znikne jak się pojawiłem hehehee nie bądź tego taki pewnien:P jak już tu zaczniesz być to jesteś🖐️ mniej lub bardziej, ale zawsze:P ja obecnie na etapie mniej..........ale nie łudzę się, że przestanę:classic_cool:

Monte to już nie pamiętasz czasów, kiedy nasze ciała i dusze mówiły jednym głosem, tworząc perfekcyjna harmonię? :D:D ciała mówisz? hm....jakoś nie kojarzę by moje ciało miało przyjemność z twoim:classic_cool:

prawiczek o co Ci biega dlaczego chcesz aby go way, co ci przeszkadza chłopie????

a racja sorki prawiczek źle spojrzałem;) cóz moja wada egoizm już daje wam w zanki:P:P teraz zrozumiecie co to znaczy wampir emocjonalny:P:P:P:P