Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loky loook

Jak poprosić kobietę o zrobienie loda ?

Polecane posty

Gość Loky loook

Chodzi mi o dojżałą kobietę z którą normalnie uprawiam sex,ale Ona nie robi mi loda ? Macie jakieś pomysły,pytać bezpośrednio,owijać w bawełne ,może inne sugestie ?

Gość 6969696
może na początek zaproponuj pozycje 69

Gość Loky loook
Zależy mi na niej,nie rozmawiamy tak otwarcie ,no ale było by miło .

Gość może jakieś oficjalne
podanie?

mój kolega, który kiedyś nie wiedział, jak się doprosić, mówił że zacznie w ten sposób: młoda, chcesz mi opierdolić kapelucha? :) Na szczęście nigdy nie wypowiedział tego zdania :P

Gość normalnie powiedz jej tak
Na kolana i do dziobaaa!!!!!!!!!!!!

Gość to moze by tak
Wchodzi kobieta do windy, a za nią wpada facet w kominiarce... Przystawia jej nóż do szyi i krzyczy: - Loda! Zrób mi loda!!! Kobieta klęka przerażona i robi... Po czym facet ściąga kominiarkę, a to jej mąż.... - I co k**wa... dało się...???

Gość Loky Loook
Wszystko extra ,69 tylko fajna to Babka jest i nie chce spiendolić tematu.Kobitka z klasą a spotkania nie są w hotelu czy w domu,ale w jej biurze i co cwaniaki ?

Gość wandzia p.
mówisz w te słowa: przepraszam pania bardzo, czy mogłaby pani zrobic mi loda? albo czy byłaby pani uprzejma zrobic mi loda - tak jest bardziej dwornie

Gość Dinozaur1946
A może posmarować dżemem, musztardą czy co kto lubi??

Gość Dinozaur1946
Ja mam inny problem, jak podczas loda naciągnąć skórę z napletka na głowę dziewczyny? Podobno niesamowite wrażenie.Myślę nad tym problemem już kupę lat!!

Gość Loky Loook
taaa,haha itam tego,no ale dorego pomysłu brak !

Gość Dinozaur1946
Nic w tym śmiesznego, podobno ktoś już tego dokonał tylko kobitka miała wałki na głowie i mają problem ze ściągnęciem napletka!!! Jest jaka rada??

Gość sandrat84
normalnie pokieruj ją tam... chyba kobiety to lubią przynajmniej mni eto zawsze podnieca jak robię to swojemu facetowi:)

Gość oooo rany
to masz problem Loky, takim pytaniem mozesz wszystko zepsuc

Gość na początek zapytaj jej
delikatnie, ale wprost. co mysli o seksie oralnym, jeśli nie jest przeciw, to sprawa łatwa. a jeśli powie nie. to nie nalegaj. i powodzenia :)

Gość sandrat84
no na pewno jak jej powie "kochanie zrobisz mi loda?" to miło nie będzie...

Gość sandrat84
no właśnie "na początek powiedz jej" ma rację pogadaj z nią co o tym myśli i czy co powiedziałby na to żeby spróbować:)

Gość bla123456
przyłóż jej głowe do berła, to sama sie przyssa. One to lubią

Gość rafaellla
Poprostu podpczas pieszczot, gdy widzisz, że ona jest podniecona, powiedz jej, że marzysz o tym by popieściła Ci go ustami, że to Cie niesamowicie podnieca, a ona jesli zależy jej na tym by Ty byles zadowolony, to zrobi to ... Lecz jednak jeśli ona wyczuje nieprzyjemny zapach, lub poprostu Twój penis nie wygląda smakowicie to nie licz, że ona Ci zrobi loda.

Gość Loky loook
Sorry,lodzika miałem parę razy mieć przyjemność robionego. Jakoś żadna nie odmówiła poraz kolejny wrecz startowała z tego,ale ta sytuacja i w takim miejscu...Myślę że jednak postawię na ostro !

Gość fgdfgfg
najlepsza będzie pozycja 69, u mnie tak bynajmiej było facet robił mi minetke, a ja że się nudziłam to zaczełam go pieścić ustami, oj miło było (młoda byłam) a teraz gdy to mam zrobić i czuję ten smród to mi sie odechciewa, zreszta jak on nie potrafi się mną dobrze zając to nie będę robiła niech wypierdala do innej

Gość kobieta30252
no wlasnie facet musi sie dobrze umyc,bo inaczej smrod jak z rybnego a przy 69 facet kiepsko robi minetke,bo nie moze sie skoncentrowac wracajac do autora tematu to zrob jej minetke,powinna sie zrewaznowac,poprostu po malu zsuwaj jej glowe nizej,ale niegdy nie mow czegos w rodzaju moim marzeniem jest,zeby zrobila mi tam dobrze,czy cos w tym stylu,sama powinnna sie domyslec,naprowadz ja podczas peszczot

Gość W pozycji
69 👄

Gość Roccom
Jeśli ma fają ogoloną cipkę (bo mnie tyko takie się podobają ) zrób jej minetę doprowadzając do orgazmu na rewanż nie będziesz długo czekał