Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana_Napalona

Dziwny problem z facetem?

Polecane posty

Gość Załamana_Napalona

Jestem z facetem od ponad 9 miesiący on ma 27 lat i czuje silną więż z mamą poprostu jest maminsynkiem i mieszka z rodzicami. Z tego co o nim słyszałam i z tego co sam mi opowiadał jego przeszłość seksualna jest bogata. Jednak nie uprawialiśmy jeszcze seksu. Powiem szczerze, że mam już tego troche dosyć, on mnie zaprosił do siebei do domu jedynie 2 razy w ciągu całego tego "związku" bo jak stwierdził jego mama za bardzo mnie nie lubi a on ją szanuje wiec nie będzie jej denerwował, a pozatym ona jest konserwatywna i nie toleruje seksu przed ślubem. Poprostu płakać mi się chce, potrzebuje seksu i boje się, że jak tak dalej pójdzie to go zdradze. Już sama nie wiem co mam mu powiedzieć. Ja mieszkam w akademiku o dość ostrym rygorze wiec nie moge tam z nim uprawiać seksu. On mnie do siebie nie zaprosi pokoju w hotelu również nie wynajmnie. Nie wiem już co o tym myśleć:/

Gość Załamana_Napalona
Ja go naprawde kocham, i dlatego jeszcze nie odpuściłam, ale już nie wytrzymuje. Nie wiem czy go nie pociągam zupełnie (zawsze miałam wielu adoratorów wiec wydaje mi się ze nie o to chodzi) czy on ma zerowy temperament nie wiem jak go zachęcić czy zmotywować :/ czuje się przez to źle. Potrzebuje jego bliskości a on tego nie rozumie.

Gość esiu
witam cie JA MAM PODOBNY POROBLEM ALE Z MAMA MOJE DZIEWCZYNY TEZ MNIE NIE LUBI ZA BARDZO

Gość a ta jego bogata przeszłość
seksualna to dużo gigabajtów zajmuje?

Gość Załamana_Napalona
raz jak byłam u niego pierwszy raz to przedstawił mnie rodzicą jako swoją dziewczyne i wogóle to nasi znajomi też wiedzą, że jesteśmy parą jednak mnie taki związek już męczy, on o moich kolegów jest zazdrosny itd a seksu nie chce:/

dziewczyno zapomnij o nim Z takim facetem NIGDY nie będziesz miała dobrego seksu ,bo o wszystkim będzie mówił mamie a ona już go tak ustawi że bedziesz ta najgorszą Bedzisz miała zycie spieprzone kompetnie Facet nie chce dupczyc bo.... mama mu nie pozwala do czasu ślubu w wieku 27 lat Opamietaj się to nie jest normalne.Czy on ma ojca?

Gość 666 djpeja rosiaktotti 997 777
ja bym przyszedł i puknął Ciebie razem z jego matką na jego oczach hehe

To moze mu o tym wszystkim po prostu powiedz, ze skoro z mamusia (może ją dyma) woli spędzić życie to ty rezygnujesz, jesli mu zalezy na tobie to da mu to do myslenia a jesli nie to moze ci tylko takie pierdoły gada a ma naprawde jakas inna dziewczyne. Za bardzo to wszystko podejrzane.

Gość to jest beznadziejna sytuacja
Jak facet trzyma się mamusi spódnicy to tak będzie zawsze!!! Był na kafeterii artykuł o takim synusiach i to co pisały ich żony to przechodzi wszelkie pojęcie. W każdym razie bądź pewna że w Waszym ewentualnym małżeństwie to teściowa będzie rządzić i decydować o wszystkim m/in gdzie zamieszkacie i jak macie dzieci wychowywać. Z tych Twoich paru słów wyraźnie wynika że ten facet ze swoją mamuśką mają właśnie takie zapędy. Znikaj stamtąd puki nie jesteś formalnie związana.

Jest jedna ważna prawda - facet po 25 roku życia (najpóźniej) powinien się wyprowadzić z domu. Dla higieny psychicznej swojej i swoich rodziców.

Gość Załamana_Napalona
Powiem mu w końcu, że albo buduje nową rodzine, albo zostaje w starej ze swoją mamusią a ja odchodze. Bo dłużej nie dam rady.