Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ege szmege

Boję się tego psychola

Polecane posty

Gość ege szmege

Rozwiodłam się trzy lata temu. Eks był psychopatą. Ma nową rodzinę ale "krąży" wokół mojego domu. Wczoraj dziecko zauważyło, że nasz dom obserwowała jakaś para siedząca w aucie z rejestracją miejscowości, w której mieszka eks. Może to był przypadek ale mieszkam na ulicy bez przejazdu, trudno tutaj "zabłądzic" komuś z innego miasta. Zawsze się odgrażał, już policja mi pomagała. Co teraz?

Gość 666 djpeja rosiaktotti 997 777
poczytalny jest skoro jest na wolnosci i zagrozenia nie stwarza zadnego

historia jak z filmu -- co teraz???No nie wiesz tak jak na filmie powyrzyna was wszystkich:P czyżby autorka było może troszke przewrażliwiona?

Gość ege szmege
Może i jestem przewrażliwiona... Ale wiem czego mogę się spodziewac po tym panu :( W Polsce zakaz zbliżania się funkconuje na zasadzie farsy, naoglądaliście się amerykańskich filmów. A ja naprawdę się boję.

jesli dziecko odroznia rejestracje to i pewnie b. tatusia odroznia. paranoje masz albo pewniej szukasz haka na niego

Gość zuzzii
po co się glupio wypowiadać jesli ktos nie ma pojecia nad psychicznym znęcaniu w związku ja doskonale rozumiem ta paranoje bo jestem w podobnej sytuacji i jeszcze nie skonczonej prawnie każdy dzień jest zyciowa poraszką z której ciężko uciec wie lepiej nie piszcie nic jak macie pisac takie komentarze