Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jejejejejje

Czy spódnice są dla osób noszących rozmair 40 i więcej

Polecane posty

Gość jejejejejje

Bo na wieszakach tylko 36 36 i 36:/ A ja noszę 40 w porywach 42 i tez chće ładnie wyglądać. Jaki fason polecacie?

Gość primero
Może litera A?:) Oczywiscie ze sa... W orsayu HM np....

Gość jejejejejje
A jaki fason wyszczupli mi łydki? Rozkloszowana czy ołówek? Chce wyglądać kobieco i nie wiem.

Gość wandzia p.
ołówek to tylko jak masz ładna talię Ja gruba nie jestem, ale mam nieproporcjonalnie gruby brzuch i chude nogi, wiec w ołówku wygladam jak idź stąd

Gość primero
wydaje mi sie ze dla osob tezszych ladniej wygladaja spodnice wlasnie rozkloszowane... :) Takie za kolanko, pokazesz lydki i je podkreslisz. Ja mimo ze jestem chudziutka uwielbiam takie;P

Gość primero
Naqjlepiej isc do sklepu wziac pare roznych spodnic i poprzymierzac i pokombinowac:)

Kupiłam spódnice w C&A, marka Jessica,rozmiar40. W kształcie litery A, z plisami i szarfą w pasie. Granatowa, na dole ma szeroki bezowy pas z brązowymi wzorami. Do niej białe/brązowe czółenka na szpilce,biały top/koszula na górę. Efekt super:). Suuper jest:)!!

Kupiłam spódnice w C&A, marka Jessica,rozmiar40. W kształcie litery A, z plisami i szarfą w pasie. Granatowa, na dole ma szeroki bezowy pas z brązowymi wzorami. Do niej białe/brązowe czółenka na szpilce,biały top/koszula na górę. Efekt super:). Suuper jest:)!!