Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana bardzo

moj facet zostawil mnie dla angielki

Polecane posty

Gość zalamana bardzo

najperw mnie z nia zdradzal 2 miesiace,poznej sie wszystkiego wypieral,a teraz mnie dla niej zostawil! nie wiem w czym ona jest lepsza,prace mam bardzo dobra,jestem niezalezna,na wyglad swoj nie moge narzekac,wiec czym ona mu zaimponowala|????paszportem????

Gość pfi
Olej typa czesc - ona w niczym nie jest lepsza - jest inna i to go kreci. Pomysl sobie z satysfakcja, ze Ty bedziesz piekna i niezalezna, a ona za moment bedzie wygladac jak wieloryb. Nie przejmuj sie bo nie warto - tego kwiatu jest pol swiatu.

Gość typowy facet 29
moze nie zrzedzi, nie ma kompleskow, i w lozku jest lepsza....

Gość zalamana bardzo
wiesz,zawsze bedzie mogl sie pochwalic w polandzie,ze wyrwal angielke,ciekawe jednak na jak dlugo,strasznie plytki ten twoj ex,dobrze ze juz z nim nie jestes

Gość Polki masowo rzucaja Polakow
na ryzych Anglikow ... wiec w czym niby mialyby byc gorsze Angielki :)

Gość zalamana bardzo
typowy facet,a skad wiesz,ze ja zrzedze i mam kompleksy,albo jaka w lozku jestem??widac,bardzo typowy jestes,czyli beznadziejny dziewczyny,dzieki za slowa otuchy

Gość pfi
Emilunko - "zakochanie sie" nie jest wystarczajacym powodem do dupczenia sie na boku z jakas panna. Zdradzal, moze plytki nie jest, ale na pewno jest zwykla menda.

Gość zalamana bardzo
dobra,zakochal sie,a nie wydaje ci sie,ze najpierw powinien byl sie ze mna rozstac???a pozniej rozgladac sie za innymi kobietami? ja nie powiedzialam,ze jest plytki

oj sorki, nie doczytałam, że zdradzał, tylko że zostawił dla innej, co nie jest czymś dziwnym :) jak zdradzał, to dupek w rzeczy samej

Gość typowy facet 29
skad wiesz ze ja zrzedze.......ja nie wiedzialem ale wlasnie mnie poinformowalas

Gość pfi
Zalamana - nie przejmuj sie - dobrze, ze masz to juz za soba - nie wart ten gosc zalu.

Gość moj mnie zostawil dla panny
ktora miala sponsora za sponsorem.. przychodzili do niej tylko na noce.. zwiazal sie z kims takim.. odrazajacy sie stal dla mnie.. wszystkim to mowil jaki to on zakochany jest.. jaka to wielka milosc.. po 3 miesiacach zostawila go bo mial za malo kasy a ona bez kasy zyc nie umie.. bo kto by jej kredyty splacal.. po pol roku byla juz w ciazy z tamtym.. a ja teraz mam kochanego czulego i fajnego chlopaka jakze innego od tamtego odrazajacego palanta.. glowa do gory;)

Gość jpo0jh09erf
widac tak mialo byc , dobrze dla Ciebie i ciesz sie z tego... poboli, poplaczesz i przestanie..lepiej sie o tym przekonac teraz niz po slubie... pamietaj nic sie nie dzieje bez przyczyny!!!

Gość hbfwuob
dziwi mnie ze za nim płaczesz zamiast się wściekać że Cie zdradził, jak bym przyzoliła przez łeb .... a potem pokazała gdzie raki zimują