Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokataa

BJE SIE O MOJEGO EXA!!!

Polecane posty

Gość lokataa

od niedzieli nie ma go na gg, na jego stronce z muzyka tez byl zalogowany ostatni raz w niedziele, to jest bardzo dziwne bo on codziennie przesiaduje na gg!!! jest w anglii i tam pracuje, boje sie ze cos mu sie stalo, bo on nie jest grzecznym 'chlopcem'

taaa, a dziś JUŻ środa a jego nie ma na gg... a może wreszcie sobie znalazł jakąś panne? skoro to juz twój EKS to co dygasz

Gość lokataa
mialo byc boje sie*

Gość lokataa
nie chodzi o to czy sobie znalazl czy nie, on po prostu codziennie byl na gg! na myspace logowal sie codzien! a teraz juz 3 dni i nic, ma ciagle ten sam opis na gg ja sie po prostu boje, ze go zabili itp, :(

Gość lokataa
ok ex, ale kiedys byl mi bardzo bliski, kochalam go i to normalne ze sie boje zreszta on o mnie tez, mamy normalny kontakt, poprawne stosunki traktuje go jak starszego brata i tyle nie potraficie tego zrozumiec?!

Gość nie no dziecko litości
no i jak niby mamy ci pomóc? :O

Gość lokataa
nie raz juz sie z kims w anglii bil, wdawal sie w bojki, to kawal chlopa 185cm, 100kg wagi, trenuje boks, ale i tak sie martwie!

potrafimy. ale to wciąż twój ex, poza tym jest w pipę daleko, więc nic nie zrobisz, poza tym to tylko 3 dni, a poza tym to skoro macie takie cudowne stosunki to pewnie masz jakiś jego nr. tel albokontakt do jego rodziny zeby się dowiedzieć? A kafe to nie jest policja międzynarodowa, my ci go nie odnajdziemy :P

Gość lokataa
moze lezy w szpitalu, moze pobili go tak ze jest w spiaczce... matko mam tysiace mysli w glowie

jak dla mnie to wciąż na niego lecisz i sraczkujesz bo 3 dni się do ciebie nie odzywa. A może już nie chce utrzymywać z tobą kontaktu i zmienił gg?

\"nie raz juz sie z kims w anglii bil, wdawal sie w bojki, to kawal chlopa 185cm, 100kg wagi,\" bił bił wkońcu go ubili

Gość lokataa
no i czemu mnie wyzywacie? mam olac sprawe? napisalm mu na gg wiadomosc, jak nie odpisze do jutra to wysle mu smsa

no to od smsa trzeba było zacząć, a nie sraczkujesz że go zabili bo ci na gg nie odpisał. no ludzie, weź sama przeczytaj co ty wypisujesz

Gość lokataa
matko ile razy mam tlumaczyc ze nic od niego nie chce! nie jestesmy razem i nie bedziemy, i tak jest dobrze

Gość wariatka no nie mogę.......

Gość lokataa
emilunka ladnie sie wyrazasz, tak jak prawdziwa dama:O

A nie lepiej dzisiaj zadzwonić i samej zapytać? Skoro tak się o niego boisz to na jaką cholerą piszesz na kafie jak masz jego numer telefonu?

taaaa oczami wyobraźni widzi chłopaczynę w trumnie, śpiączce lub gwałconego przez stado murzynów ale na smsa za 70 czy 80 gr żałuje.....

Gość lokataa
tak szczerze to nie mam z czego zadzwonic, bo mam tylko zlotowke na koncie;/

Gość lokataa
sms kosztuje 1.70 zl w mojej sieci ok moze panikuje, ale tak tylko chcialm napisac

Gość pobożne życzenia
Trafił dobrą dooopę w łóżku :D Będzie ją bzykał jeszcze tydzień.

"Exów zostawiamy w spokoju" - Pani psycholog Krysia do kazika gdy rzucił się z nożem na swoja ex... Ten cytat tez się przyda autorce topiku

Gość wariatka no nie mogę.......
po chuj nam dupę zawracasz, idiotko :O